Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BOLGARIJA IN SONČNA OBALA, Sončna obala, Bolgarija - 419 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 7x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3*/4* hotelu za 1 osebo

BOLGARIJA IN SONČNA OBALA, Sončna obala, Bolgarija - 419 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 7x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3*/4* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si potep po Bolgariji in počitnice na Sončni obali!


1.DAN: LJUBLJANA - BEOGRAD: Odhod iz Ljubljane v popoldanskih urah In vožnjamimo Zagreba in Beograda proti Bolgariji.


2.DAN: SOFIJA: Dopoldanski prihod v bolgarsko prestolnico Sofijo.Sledi krajši orientacijski ogled mesta in ogled znamenitosti: katedraleAleksandra Nevskega z muzejem ikon, cerkve Sv. Sofije, po kateri ima mesto tudiime, rotunde Sv. Jurija, Velike mošeje, Bojanske cerkve s freskami, spomenikaVasilija Levskega, univerze. Namestitev v hotelu  in nočitev.


3.DAN: SOFIJA – RILA - PLODVIV: Po zajtrku se bomo odpravili v pogorje Rila in siogledali srednjeveški samostan s čudovitimi stenskimi poslikavami, pod zaščitoUNESCO- a. Sledil bo obisk mesta Plovdiv, gospodarskega središča Trakije, kistoji na območju starega rimskega mesta Trimontium. Sprehod po izjemnoslikovitem starem mestnem središču in ogled ostankov rimskega amfiteatra,cerkve Sv. Konstantina in mošeje. Nastanitev v hotelu, po želji večerja poželji v tradicionalni restavraciji in nočitev.


4.DAN: DOLINA VRTNIC - KAZANLAK - SONČNA OBALA: Po zajtrku vožnja mimo Stare Zagore v znamenitoDolino vrtnic in obisk Muzeja vrtnic,  nato pa dalje v njeno središčeKazanlak, kjer bomo obiskali starodavne Tračanske grobnice s čudovitimifreskami. Vožnja proti bolgarski črnomorski obali, kjer se bomo namestili vznanem letoviškem središču z dolgo peščeno plažo, na Sončni obali. Nočitev.


5. DAN: SONČNA OBALA: Po zajtrku bo dan namenjen počitku na peščenihplažah na sončni obali, kopanju ter sprehodom po živahnem letovišču. Po željise boste lahko podali na izlet z ladjico po Črnem morju. Nočitev v hotelu.


6.dan : SONČNA OBALA – (NESSEBAR): Po zajtrku bo dan namenjen počitku na peščenihplažah na sončni obali, kopanju, popoldan pa bo sledil krajši izlet v bližnjestarodavno antično mesto na otoku Nessebar, ki je pravi arhitekturni biser stri tisočletno zgodovino in na seznamu UNESCO-ve kulturne dediščine. V večernihurah možnost tradicionalne bolgarske ob folklori. Nočitev.


7.dan : SONČNA OBALA – KAMNITI GOZD – ARBANASSI - VELIKO TARNOVO: Po zajtrku vožnja v Varno, kjer bo krajši oglednajpomembnejšega obmorskega mesta v Bolgariji in nadaljevanje do Kamnitega gozda,kjer si bomo ogledali kamnite formacije, ki so delo narave in so veljale že vantiki kot sveto oz. mistično mesto. Vožnja do bližnje vasice Arbanassi,nekdanje prestolnice carjev in do enega najlepših bolgarskih mest, VelikoTarnovo. Krajši orientacijski ogled in nočitev.


8.dan : VELIKO TARNOVO – MUZEJ NA PROSTEM  ETAR -  NIŠ - BEOGRAD: Po zajtrku vožnja v muzejsko vasico Etar, kjer jepredstavljeno življenje nekdanjih prebivalcev. Vožnja v Srbijo, do tretjeganajvečjega mesta, Niš. Ogled znamenitosti, Čele kule, kostnice, ki je simbolsrbskega upora v obliki stolpa. Zgradili so jo Turki v opomin krajevnemuprebivalstvu in vanjo vzidali lobanje srbskih upornikov. Vožnja  vBeograd. Po želji večerja v Skadarliji. Nočitev.


9.dan :  BEOGRAD: Po zajtrku ogled srbske prestolnice, s slovitimKalemegdanom, največjo pravoslavno cerkvijo na Balkanu, cerkev Sv. Save,stadiona na Marakani, Dedinj s Hišo cvetja ter za konec sprehod po živahnipromenadi, po Knez- Mihajlovi ulici. Pozno popoldne se bomo odpravili protiSloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.