Grand Hotel Rogaška 4*: Valentinov oddih v Rogaški Slatini za 2 osebi le 179 €. Vključena romantična valentinova večerja!

Grand Hotel Rogaška 4*: Valentinov oddih v Rogaški Slatini za 2 osebi le 179 €. Vključena romantična valentinova večerja!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpeljita se na popoln valentinov oddih v Rogaški Slatini z romantično valentinovo večerjo! 3 dni v Grand Hotelu Rogaška 4* s polpenzionom za 2 osebi le 179 €, namesto 278 €! Ponudba vključuje še 3 dni neomejen vstop v Spa &...


            
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v standardni sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,vključena romantična valentinova večerja v Kristalni dvorani s plesom in živo glasbo!3 dni prost vstop v Spa & Beauty center v savne, fitnes, termalni bazen (tudi na dan odhoda),kopalni plašč,1x dnevno brisača in rjuha v Spa & Beauty centru,steklenica naravne mineralne vode Donat Mg na dan prihoda,prost vstop v Hit Fontana igralnico,animacijski program v hotelu (gimnastika, vodna gimnastika, nordijska hoja, izleti...),brezplačen Wi-fi internet.Otroci do 6 let BREZPLAČNO.*Ponudba velja za 2 odrasli osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 10.2.2017 do 12.2.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite in koristite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s hotelom.Opis ponudbe
V osrčju Rogaške Slatine se nahaja Grand Hotel Rogaška. Veličastna stavba s čudovitim parkom ima 194 zgodovinskih sob, ki popeljejo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.
Hotel je ohranil zgodovinski pridih, vsekakor pa stremijo k dobremu počutju sodobnega gosta. Hotelske sobane in apartmaji s stilnim pohištvom ostajajo prestižni prostori tradicije, z individualno nastavljivim klimatskim sistemom in drugo ponudbo dokazujejo prilagodljivost vsem željam sedanjosti.
Ponudba vključuje tudi prost vstop v Spa & Beauty center v savne, fitnes in termalni bazen, kjer si lahko nahranite dušo in spočijete telo. Edinstvena sestava naravne mineralne vode Donat Mg je še danes glavni razlog, da je Rogaška Slatina že stoletja priljubljeno evropsko zdravilišče. Zdravilna moč mineralne vode Donat Mg je osnova terapevtskih postopkov priznanega medicinskega centra Zdravilišča Rogaška z dolgoletno tradicijo.Popestrite svoj oddih z manjšimi izleti po bližnji okolici, saj Rogaška Slatina ponuja različne možnosti, saj ima dobre kolesarske poti ter Rogaško vinsko pot, lahko pa se odpravite tudi na ogled Steklarne Rogaška.
Plačajte le 27 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni termalni oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Rogaška 4*, za 2 osebi, vas bo stal le 179 €, namesto 278 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 27 €, preostali znesek 152 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na + 386 3 811 2000 ali reception@rogaska-resort.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika:  Zdraviliški trg 11, 3250 Rogaška Slatina.Ponudba velja za 2 odrasli osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 10.2.2017 do 12.2.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 152 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa 1,27 €/osebo/dan.*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 6 let brezplačno, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši.Za otroke, starejše od 7 let, so doplačila v standardni dvoposteljni sobi  25 € in na noč, če spijo na dodatnem ležišču v sobi s starši.Doplačilo ločenega ležišča ali otroške posteljice je 10 € na dan. Doplačilo za premium sobo 8 €/osebo/dan,doplačilo za PREMIUM sobo s pogledom na park 13 €/osebo/dan.doplačilo za standard sobo s pogledom na park 5 € osebo/dan,Single use STD soba doplačilo 25 € na dan.Prijava: od 14.00, odjava: do 11.00.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Grand Hotel Rogaška 4* Kontaktni podatki: 00386 3 811 2000 ali reception@rogaska-resort.com Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3250 Rogaška Slatina
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.