Mobilne Hiške - Polidor Camping Park, Funtana, Istra, Hrvaška - 88 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah za 4 osebe, Posteljnina in brisače

Mobilne Hiške - Polidor Camping Park, Funtana, Istra, Hrvaška - 88 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah za 4 osebe, Posteljnina in brisače

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na oddihv mobilne hiške v kamp Polidor s 4*, svoj prosti čas pazapolnite z obiskom številnih znamenitosti in uživajte v zabavnih dejavnostihna morju in na kopnem!


Polidorje majhen družinski kamp s 4 zvezdicami in se nahaja v vasi Funtani v Istri. Odprtiso vse leto, kamp pa lahko sprejme do 300 ljudi. Moderno opremljena zasebna plaža z beach barom je le 800 metrov stran, gostom senudi tudi brezplačen transport z električnimi avtomobili.


Kampvsebuje 11 mobilnih hišk, ki so inovativno oblikovane z modernonotranjostjo in so v celoti opremljene. Vsakamobilna hiška ima lastno pokrito teraso (24 m²), z mizo in 6 stoli ter 2ležalnikoma. Mobilne hiške vključujejo: dve spalnici (eno z zakonsko posteljo in eno z dvema posteljama za 2 osebi), sedežno garnituro (lahko se raztegne vležišče), opremljenokuhinjo skompletom posode za 6 oseb, dvekopalnici s tušem in wc školjko.


Kamp ponuja kar nekaj raznovrstnih znamenitosti inatrakcij. Svoj prosti čas lahko zapolnite s sprehodompo parku aromatičnih zelišč, oljčnem nasadu in vinogradu, lahko se odpravite najamarsko pustolovščino, se podate na potovanje skozi osrednji del Istre navdihnjenegas preteklostjo ali najamete plovila za zabavo na vodi. Z družbo pa se lahkoodpravite na paintball, jahanje ali potapljanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.