OLD BLED HOUSE, Bled, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-urna vstopnica za wellness Astoria Bled

redna cena
159,00
popust
-50%
cena s popustom
79,00
rezerviraj za
14,00
Ponudba je že
POTEKLA


Preživite čaroben oddih naBledu v novozgrajenem hotelu Old Bled House, ki se nahaja le 300 m od Blejskegajezera. Uživali boste v tišini in unikatno oblikovanih sobah, saj so vse sobe zgrajenez naravnimi materiali in gostom nudijo edinstveno izkušnjo. Obiščite Bled in odkrijte prečudovitonaravo, ki obdaja jezero.


Hotel ponuja restavracijo in bar. Sobe vključujejo satelitsko televizijo z ravnimzaslonom ter zasebno kopalnico s prho, kopalnimi plašči in z brezplačnimtoaletnim priborom.


V nastanitvi si lahko izposodite kolesa, na voljo pa je tudibrezplačno zasebno parkirišče. Blejski otok je oddaljen 1,8 km, vlečnica BledStraža pa je 800 m stran. Do najbližjega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana je30 km. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 31, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 50, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
PRED IZTEKOM
Ukanc 6, Bohinjsko jezero / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Hrib 4a, Preddvor / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 31, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "OLD BLED HOUSE, Bled, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-urna vstopnica za wellness Astoria Bled"
Lokacija
Bled

Zagoriška cesta 12
4260 Bled
Slovenija
Vreme Bled

ob 18:04

17°C
Bled

jutri

8 / 22
Bled

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust