HOTEL SLOVENJ GRADEC KOPE - LAST MINUTE, Slovenj Gradec, Slovenija - 178 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

redna cena
396,00
popust
-55%
cena s popustom
178,00
rezerviraj za
35,00
Ponudba je že
POTEKLA


Vabimo vas, da za zimsko preživljanje prostega časa in počitnic izberetekoroški biser, Gorsko turistični center Kope na SlovenjgraškemPohorju. Kope imajo vse, kar imajo veliki, zato so najboljša izbiraza zimski oddih za vse generacije. Naj postanejo Kope tudi vaša zimska zgodba, ki vas ne bo pustila ravnodušnih, zato jo boste z veseljem in vedno znova želeli doživljati.


Hotel Slovenj Gradec je izjemno priljubljen pri gostih, kiželijo bivati v centru dogajanja in imeti na dosegu roke vse privilegije mesta. V hotelu je možnost za nastanitev 160 oseb v komfortnih dvo in več-posteljnih funkcionalno opremljenih sobah.
Vse sobe imajo kopalnico in LCD televizor, nekatere imajo tudi balkon. 
Za hotelom je gostom na voljo brezplačno parkirišče. V vseh prostorih hotela je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi). Kakovost hotelske ponudbe se odraža tudi v odlični restavraciji in slaščičarni v pritličju hotela. Od turističnega centra Kope je hotel oddaljen le 16 kilometrov.


Smučišče Kope je koroški raj zimske rekreacije, druženja inzabave za vse generacije. Leži na nadmorski višini od 1.010 m do 1.542 m.  Idealne naravne danosti omogočajo našim gostom in obiskovalcem pristen stik z naravo.Smučišče Kope razpolaga z 8 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezujejo 2 štirisedežnici in 6 vlečnic. Proge so raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev. S pomočjo dodatnega zasneževanja zagotavljamo do 100 dni kakovostne smuke. Za ljubitelje teka na smučeh je na voljo 15 km snežno sprehajalnih poti, speljanih po pobeljenih planjah od Grmovškovega doma do Ribniške koče. Če pa želite v zimski idili uživati samo ob prekrasnih razgledih na vrhove Pece in Savinjskih Alp, imate na Kopah nešteto možnosti za nepozabne zimske sprehode in pohode po grebenu Pohorja.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59, Maribor / Štajerska
PRIPOROČAMO!
Banovci 3c, Veržej / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 2, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 55, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL SLOVENJ GRADEC KOPE - LAST MINUTE, Slovenj Gradec, Slovenija - 178 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi"
Lokacija
Slovenj Gradec

Glavni trg 43
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
Vreme Slovenj Gradec

ob 16:23

11°C
Slovenj Gradec

jutri

6 / 17
Slovenj Gradec

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust