HOTEL TASH, Beograd, Srbija - 38 EUR - 1x nočitev v Bussines sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

redna cena
70,00
popust
-46%
cena s popustom
38,00
rezerviraj za
7,00
Ponudba je že
POTEKLA


Hotel TASH je enkraten za kratke in dolge počitnice. Nahaja se v središču Beograda in predstavlja spojitev nežnosti in udobja ter modernega dizajna. 


Butični hotel Tash senahaja v središču Beograda le 10 minut peš od središča mesta. Nahaja se na 3. Nadstropjuznanega športnega centra Tašmajdan, kjer lahko gostje hotela (ob doplačilu)koristijo bazen in wellness storitve. Na voljo je brezplačni Wi-Fi internet inhotelsko parkirišče (obvezna predhodna rezervacija). Apartmaji soopremljeni individualno in z občutkom, s poudarkom na najvišji kakovostimaterialov, opreme in pastelnih barv ter nežne intimne osvetlitve. V vsakemapartmaju je tudi detektor dima, sef, delovna miza, TV set s satelitskimiprogrami, direktna telefonska linija, hitra internetna povezava in mini bar.


Živahno nočno življenje  v Beogradu in središče mesta z muzeji, gledališči in trgovinami je od hotela oddaljeno le 15 minut hoje. Beograjsko letališče se nahaja 14 km stran od butičnega Hotela Tash v Beogradu.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Vajara Djoke Jovanovića 16, Savski Venac
OMEJENA KOLIČINA
Skadarlija
OMEJENA KOLIČINA
Beograd


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL TASH, Beograd, Srbija - 38 EUR - 1x nočitev v Bussines sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi"
Lokacija

Beogradska 71
11000
Srbija
Vremenska napoved

danes

20 / 26
Slovenija

jutri

16 / 24
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust