VRISOVANJE OBRVI PO JAPONSKI METODI 'MICROCBLADING', ZA PERMANENTNI MAKE-UP, POPOLNOMA NARAVNI VIDEZ(3D LOOK)! BB Makeup Design - LJ-BEŽIGRAD

redna cena
220,00
popust
-64%
cena s popustom
79,99
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vključuje: PROFESIONALNO VRISOVANJE OBRVI PO JAPONSKI METODI (3D look), 100% naravni videz (tridimenzionalno)!BB Makeup Design, Topniška 4a, Bežigrajski dvor, LjubljanaTelefon za naročanje: 070 367 990 – Brina | Fb stran: Microblading - vrisovanje obrvi Brinaveljavnost kupona je do 4.03.2017Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi je najbolj primerna predvsem za polnjenje redkih obrvi in obrvi, ki so asimetrične, kakor tudi za tiste, ki so z dolgotrajnim puljenjem obrvi uničile naravno obliko in debelino kot tudi tistim, ki so zaradi bolezni ali drugih razlogov izgubile obrvi.
Postopek microblading japonske metode vrisovanja obrvi je namenjen predvsem strankam, katerim je naraven videz tisti, katerega želijo doseči. Rezultat J.D.C. metode je tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice.
Zakaj microblading japonska metoda vrisovanja dlačic obrvi:•Ker vsako dlačico na manjkajočem delu obrvi vrišemo posebej,  tako dosežemo 100% naravni videz obrvi.•Ker ste se naveličale vsakodnevnega dorisovanja vaših obrvi.•Ker bi rade izgledale naravno in urejeno tudi na morju, pri športu  in bi se želele zbuditi  urejene.•Ker se končen rezultat prilagodi vaši barvi las, tenu kože in strukturi obstoječih obrvi.•Ker bo vaš obraz izgledal sedaj bolj vesel in mladosten.•Ker boste bolj samozavestne.Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi za najboljši 3D videz obrvi je najbolj priljubljena tehnika ročnega permanentnega make upa, ki je primerna za vse, ki želijo najbolj naravni videz obrvi.
Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi je metoda pri kateri se dlačice oziroma obrvi s posebnim micro rezilom vrišejo med obstoječe tako, da so v skladu z videzom in smerjo rasti ostalih dlačic obrvi, s tem dosežemo 100 % naraven videz obrvi.
Japanese Dermo Cutter - japonska metoda vrisovanja obrvi - microblading metoda

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Prvomajska ulica 3, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "VRISOVANJE OBRVI PO JAPONSKI METODI 'MICROCBLADING', ZA PERMANENTNI MAKE-UP, POPOLNOMA NARAVNI VIDEZ(3D LOOK)! BB Makeup Design - LJ-BEŽIGRAD"
Lokacija
Ljubljana

Topniška 4
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust