LAST MINUTE! GURMANSKA ORADA IZ PEČICE V SOLI (300g) + PRILOGA PO IZBIRI, VSAK 5 KUPON JE BREZPLAČEN: Vedno sveže morske specialitete v lokalu Ribca na Tromostovju, AKCIJA 6,3€ namesto 13,5€! Kupone lahko koristite VSE DNI V TEDNU!

redna cena
13,50
popust
-46%
cena s popustom
7,29
rezerviraj za
0,99
Ponudba je že
POTEKLA


  • PONUDBA: ORADA V SOLI 250g-300g + priloga po izbiri (krompirjeva solata ali blitva s krompirjem ali dušen riž ali pommes frites)
  • UNOVČLJIVO VSE DNI V TEDNU!
  • KUPON JE VELJAVEN DO 5.3.2017
  • OB NAKUPU 4 KUPONOV JE PETI BREZPLAČEN
  • Obratovalni čas restavracije: 
  • PONEDELJEK 8h-16h;
  • TOREK - SOBOTA 8h-21h
  • NEDELJA 11h-18h
  • PRAZNIKI: ZAPRTO

POLETJE JE TU! Če ste pomislili, da si lahko slastne morske dobrote privoščite le na počitnicah nekje ob morju, vam zagotavljamo, da vam lahko eno najbolj zaželenih rib in vse kar gre zraven postrežejo tudi v osrčju Stare Ljubljane.

Kulinarična ponudba Okrepčevalnice Ribca je vedno sveža, saj ji lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote, ki jih okusite v prijetnem ambientu, pod Plečnikovimi arkadami, od koder lahko občudujete Ljubljanico in mestni utrip.

Odlične morske dobrote pripravljajo v lokalu Ribca, in je kot nalašča za vse tiste, ki imajo radi ribe in druge morske dobrote.

Lokal je v samem centru Ljubljane in je tik ob Ljubljanici in ob turistični atrakciji TROMOSTOVJU!

V neposredni bližini se nahaja tudi Plečnikova Tržnica. Lokal Ribca ima fantastičen ambient, pregrešno dobro hrano in nadvse prijazno osebje, ki ustreže vsem vašim željam. Njihova kulinarična ponudba je vedno sveža, saj ji prav lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE 5 DNI
Podhod Ajdovščina 4, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Cesta v Mestni log 55, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LAST MINUTE! GURMANSKA ORADA IZ PEČICE V SOLI (300g) + PRILOGA PO IZBIRI, VSAK 5 KUPON JE BREZPLAČEN: Vedno sveže morske specialitete v lokalu Ribca na Tromostovju, AKCIJA 6,3€ namesto 13,5€! Kupone lahko koristite VSE DNI V TEDNU!"
Lokacija
Lljubljana

Adamič Lundrovo nabrežje 1
1000 Lljubljana
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust