IR grelni panel z ALU okvirjem - ENOSTAVNA montaža (5-letna garancija) + Dostava je BREZPLAČNA

redna cena
169,00
cena s popustom
169,00
Ponudba je že
POTEKLA


p>Infrardeča grelna plošča vam zagotavlja zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Grelno telo panela je narejeno iz ogljikovih kristalov, ki kar 99% električne energije pretvori v toplotno, kar pomeni nizek strošek ogrevanja. Toplota se zaradi akumulacije v stenah in predmetih zadrži v stanovanju dalj časa.
Brez stroškov vgradnje in vzdrževanja. Montaža grelne plošče je enostavna in ne zahteva razbijanja ter stroškov zidarskih del. Ne potrebuje niti dodatnega vzdrževanja ali servisiranja, tudi po več letih uporabe.
Pozitivno vplivajo na vaše zdravje saj z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, ne izsušujejo zraka in pospešujejo krvni obtok. Z IR žarki posušijo vlago v stenah tako, da zrak ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.
Kje jih lahko uporabljamo?
Lahko jih uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Tanke, lahke in estetske IR panele enostavno tako kot sliko pritrdite na steno ali strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko samostojno ogrevate pozimi ali pa le dogrevate v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad. Lahko jih montirate na steno, poševni strop ali strop. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks itd…
Kako je poskrbljeno za varnost?
IR paneli so varni za uporabo saj imajo pridobljene vse pomembnejše evropske certifikate: TUV GS, CE, RoHS in IP44. V samem panelu so tudi integrirani temperaturni senzorji proti morebitnemu pregrevanju. Panel ima priložene nosilce, na katerih se po končani montaži ne stika s steno ampak je od nje odmaknjen 1cm.
 
IR paneli so primerni za:
vse, ki želijo veliko prihraniti,vse, ki želijo maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem,vse, ki si želijo znebiti vlage in plesni,vse, ki trpijo zaradi bolezni dihal,vse, ki želijo stanovanju dodati modni pridih,vse, ki so v koraku s časom in tehnologijootroke in novorojenčke,starejše osebe. Potek montaže:
Vsak panel ima priloženo šablono po kateri lahko enostavno izvrtate 4 luknje v steno ali strop.Privijačite priložene nosilce ter panel obesite kot sliko.Termostat vtaknete v vtičnico, panel pa vtaknete v termostat. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!
Kako se rešite vlage v stenah? 
Pri IR-ogrevanju se stene segrevajo, saj infrardeči žarki prodrejo tudi več centimetrov globoko v steno. To stene izsušuje in nadležna črna plesen izgine iz kotov, zrak pa ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.
Primerni za najemniška stanovanja!
Glavna njihova prednost je, da vam pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve, pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj.
Želite privarčevati pri energiji?
Za ogrevanje stanovanja ali hiše vsako leto porabimo velike vsote denarja. Z izbiro inovativnega, kakovostnega ogrevalnega sistema v obliki IR-plošč lahko že letos privarčujete kar 40 % letnega proračuna za ogrevanje! Se sprašujete, kako je to mogoče? IR-grelne plošče so namreč sposobne pretvoriti 99% električne energije v toplotno.

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

12,90
12,90€
Več

Priročen zložljiv stol

OMEJENA KOLIČINA
OMEJENA KOLIČINA
23,99
23,99€
Več

Eleganten Power Bank / Avto Polnilec

OMEJENA KOLIČINA
11,70
11,70€
Več

Solarna svetilka

OMEJENA KOLIČINA


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "IR grelni panel z ALU okvirjem - ENOSTAVNA montaža (5-letna garancija) + Dostava je BREZPLAČNA"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust