LAST MINUTE! 3 URNO RAZVAJANJE V SAVNAH (hammam-turška, finska in BIO) + HIDROMASAŽNI BAZEN, NATIKAČI, 2 BRISAČI + TAJSKI ČAJ: SENSE WELLNESS CLUB, LJ-BEŽIGRAD: AKCIJA 13,5€ namesto 35 €!

redna cena
35,00
popust
-51%
cena s popustom
17,29
rezerviraj za
3,79
Ponudba je že
POTEKLA


  • PONUDBA ZAJEMA: 3 urni vstop v wellness in uporabo savne (turška, finska, bio), ter hidromasažni bazen za 1 osebo
  • GRATIS tajski čaj z limonino travo, voda + GRATIS izposoja dveh brisač in natikačev
  • Rok unovčenja kuponov: 19.03.2017

V Sense wellness club so vam na voljo turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaža in VIP rezidenca, kjer izvajajo tretmaje za pare.

Hammam - Turška savna z aroma in kromoterapijo

Za turško kopel je značilna zelo visoka vlažnost (nad 90 %) in nižja temperatura (do 45°C). Vdihavamo toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav, ki vzpodbujajo čiščenje pljuč. Še posebej je primerna za ženske z neelastičnim perifernim ožiljem (kapilare) in za vse, ki ne marajo previsokih temperatur.

Finska savna

Ogrevate se v lesenem prostoru s suhim, vročim zrakom, ohlajujete pa s hladno prho ali z ledeno masažo. V finski savni so temperature zraka višje (okoli 90°C) in vlažnost nižja. Spodbuja znojenje in s tem izgubo strupov. S polivanjem vročih kamnov dosežemo dodatni vroči val pare, ki še pospeši znojenje.

Bio savna

Podobna finski savni, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.

Hidromasažni bazen

Idealen uvod v senzorično izkušnjo a la Sense je sproščanje v tem atraktivnem bazenu s petimi masažnimi conami velikosti 4 x 6 m. Posamezne masažne cone z vodnimi ali zračnimi curki lahko vklopite sami. In se prepustite užitku...

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Šmartinska 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LAST MINUTE! 3 URNO RAZVAJANJE V SAVNAH (hammam-turška, finska in BIO) + HIDROMASAŽNI BAZEN, NATIKAČI, 2 BRISAČI + TAJSKI ČAJ: SENSE WELLNESS CLUB, LJ-BEŽIGRAD: AKCIJA 13,5€ namesto 35 €!"
Lokacija
Ljubljana

Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 5:42

8°C
Ljubljana

danes

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust