LAST MINUTE! 3 DNEVNI WELLNESS & SPA PAKET ZA 2 OSEBI, POLPENZION, NEOMEJENA UPORABA WELLNESSA S POKRITIM BAZENOM, HOTEL KOVAČ***, OSILNICA OB KOLPI: Vrhunski oddih sredi neokrnjene narave! AKCIJA 80€ namesto 289!

redna cena
289,00
popust
-65%
cena s popustom
99,90
rezerviraj za
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


 • PONUDBA VSEBUJE NEOMEJENI WELLNESS & SPA, ŠPORTNE AKTIVNOSTI, PAINTBALL, TENIS, PUSTOLOVSKI PARK, ADRENALINSKI PARK, SPUST PO REKI KOLPI...
 • KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH!
 • 2x NOČITEV ZA 2 OSEBI V  HOTELU KOVAČ *** ALI  HOTELSKI DEPANDANSI ***(dvoposteljne sobe s TV SAT, minibar, telefon, wi-fi, kopalnica s tušem, wc, fen)
 • 2x samopostrežni zajtrk, 2x večerja- menu, za 2 osebi, v restavraciji Petra Klepca
 • Rok unovčenja: 27.03.2017, razen Božič in silvestrski vikend!
 • Neomejena uporaba bazena in jaccuzzija 3 dni
 • Brezplačna Uporaba tenis igrišča (obvezna teniška oprema,gladki copati) + Brezplačna uporaba palic za nordijsko hojo
 • Kolesarjenje ob Kolpi(gostje dobijo napotke in kolesa, ter sami kolesarijo)
 • DODATNI 50% popust na ostale športne aktivnosti
 • Otroci do 4,99. leta v sobi s starši bivajo brezplačno, otroški obrok 4,50 eur/otroka/obrok, za otroke od 5. do 11,99. leta je potrebno doplačilo 19,00€ za polpenzion/dan
 • Doplačilo za hišne ljubljenčke 6,50 eur/dan;
 • Večerja se začne ob 18,00- 20,00, samopostrežni zajtrk pa od 7-10,00 ure; možno je tudi kosilo  8,50 eur/osebi/dan (Bazen in savne obratujejo od 10-20 ure ) in se koristijo lahko vsak dan..
 • Wellnes center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami
 • Najboljša pot do nas (iz Ljubljanske smeri) ; Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka(pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica; najboljša pot do nas (iz Primorske smeri) ; avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-Osilnica

Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.

Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.

V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško  igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.

Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.

Pohodništvo
Dežela Petra Klepca leži na razgibanem območju ob reki Kolpi, obdajajo jo gore. Višinska razlika med najnižjo in najvišjo točko je več kot 800 metrov, kar daje pohodnikom ali planincem veliko možnosti za sprostitev v neokrnjeni naravi.
Najzanimivejši vrhovi so: Taborska stena (1059 m), Dragarski vrh (971 m), Šajbnik (861 m), Mož (1125 m), Firstov rep (1002 m), Loška stena (875 m), Krokar (1122 m), Krempa (942 m) in Borič (915 m). Pohodi do najbolj oddaljenih vrhov trajajo največ sedem ur v obe smeri, zato označene planinske poti lahko prehodi vsak, ki ima v sebi kanček športnega duha.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NOVO
Sela 5,, Osilnica / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LAST MINUTE! 3 DNEVNI WELLNESS & SPA PAKET ZA 2 OSEBI, POLPENZION, NEOMEJENA UPORABA WELLNESSA S POKRITIM BAZENOM, HOTEL KOVAČ***, OSILNICA OB KOLPI: Vrhunski oddih sredi neokrnjene narave! AKCIJA 80€ namesto 289!"
Lokacija
Osilnica

Sela 5
1337 Osilnica
Slovenija
Vreme Osilnica

ob 20:22

9°C
Osilnica

danes

4 / 19
Osilnica

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust