ZAČETNI TEČAJ LIČENJA(3 ure), ŠOLA MAKE-UP ZA VSE PRILOŽNOSTI, VKLJUČENA TUDI STROKOVNA UREDITEV OBRVI! Tečaj priznane vizažistke Mance Maselj, Atelje Vermei Ljubljana

redna cena
70,00
popust
-74%
cena s popustom
17,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vsebuje: Tečaj ličenja pod vodstvom znane slovenske vizažistke Mance Maselj (3 šolske ure). Poleg tega pa vam še profesionalno uredijo obrvi!
Ponudba poteka v skupini, lahko se pa vedno posvetujete z Manco tudi individualno.kupon je potrebno koristiti do 28.02.2017Bi rade na zabavi izstopale z vašim make-upom?Ne veste kakšni odtenki barv vam pristajajo na obraz?Bi rade pravilno poudarile oči, lička, obrvi? Si želite pridobiti znanje o pravilnih tehnikah ličenja in izvedeti skrivnosti vizažistov?Ne veste kakšna ličila bi uporabljale? vizažiska vas nauči kako se same naličite svetovanje pri izbiri ličil glede na obliko obraza in ten kože ličenje za različne priložnosti naučite se skriti nepravilnosti in pravilno osenčiti obraz svetovanje glede nakupa primerne kozmetike Ponudba poteka v skupini, lahko se pa vedno posvetujete z Manco tudi individualno.Da boste enake rezultate dosegli tudi same doma, vam svetujejo glede nakupa primerne kozmetike
Atelje VermeiManca Maselj je znana slovenska vizažistka. Spekter njenega dela je zelo širok. Najemajo jo za modna snemanja, od leta 1997 sodeluje na tv Kanal A. Sodeluje pri projektih v velikih modnih agencijah, pri izborih za Miss, pri projektih Krke kozmetike in za nemško družbo LR international, poleg tega liči tudi politike in medijske zvezde. Zadnja leta veliko poučuje zasebno in za različne naročnike. Njena specialnost so poročni in svečani make-upi.Predstavila vam bo osnove profesionalnega ličenja, ter vam pokazala, kako si lahko sami pričarate zvezdniški videz. Svetovala vam bo kateri načini ličenja so najbolj primerni za vaš tip obraza in ten kože, kako se naličiti za različne priložnosti, kako skriti nepravilnosti, kako pravilno osenčiti obraz. Pokazala vam bo, kako z ličili najbolje poudarite svoje prednosti in prikrijete pomanjkljivosti.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE 4 DNI
Jeranova ulica 17, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 2 DNI
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ZAČETNI TEČAJ LIČENJA(3 ure), ŠOLA MAKE-UP ZA VSE PRILOŽNOSTI, VKLJUČENA TUDI STROKOVNA UREDITEV OBRVI! Tečaj priznane vizažistke Mance Maselj, Atelje Vermei Ljubljana"
Lokacija
Ljubljana

Jeranova ulica 17
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 8:32

6°C
Ljubljana

danes

6 / 12
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust