HOTEL ROGLA - SKI PAKET, Zreče, Slovenija - 426 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 3-dnevna smučarska vozovnica

redna cena
426,00
cena s popustom
426,00
rezerviraj za
42,00
Ponudba je že
POTEKLA


Prvi sončni žarki bodo pregnalijutranje meglice in prebudili se boste v objemu čudovite narave. Prijetensprehod skozi smrekov gozd do zelenomodrih Lovrenških jezer, opazovanje belihlokvanjev ter vzpon na razgledni stolp, ki vam odpre čudovit pogled na daljnegorske vršace, vas bo napolnil z novo energijo.


Pestrost ponudbe zapreživljanje prostega časa na Rogli zaokrožujejo vsebine in prostori namenjenisprostitvi in oddihu. Prijetno utrujeni se lahko sprostite in razvajate vhotelskem bazenu, sledi utrujenosti in napetosti bodo izginile ob različnihkopelih, masažah ali se predate božanju toplote v savnah …vse to v deželidobrega počutja na Rogli.


Ob koncu dneva vas bonavdušila pestra kulinarična ponudba s poudarkom na regionalnih jedeh »OkusiRogle« v domačem okolju Stare koče, ki je sestavni del hotela Rogla.


V objemu zelenega Pohorja vaspričakuje čudovita narava ter prijazni in gostoljubni ljudje.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Gorenje pri Zrečah 27, Zreče / Savinjska
ŠE 2 DNI
Planina na Pohorju 36 a, Zreče / Savinjska
NE ZAMUDITE!
Gorenje pri Zrečah 27, Zreče / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Rogla 1, Zreče / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Ulica Jurija Vodovnika 25, Zreče / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL ROGLA - SKI PAKET, Zreče, Slovenija - 426 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 3-dnevna smučarska vozovnica"
Lokacija
Zreče

Cesta na Roglo 15
3214 Zreče
Slovenija
Vreme Zreče

ob 8:31

16°C
Zreče

danes

6 / 23
Zreče

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust