KITAJSKA POJEDINA IZ MENIJA A'LA CART, ORIGINALNE KITAJSKE JEDI S PRILOGAMI, JUHE, SLADICE, VSAK 5 KUPON GRATIS: Restavracija Leteča zvezda, LJ-CENTER! AKCIJA 3,75€ namesto 7,90€!

redna cena
7,90
popust
-41%
cena s popustom
4,67
rezerviraj za
0,92
Ponudba je že
POTEKLA


PONUDBA V LJUBLJANA-CENTER ZAJEMA !

  • KAR 10 GLAVNIH JEDI A’LA CART PO IZBIRI - kitajske dobrote iz piščančjega, govejega ali svinjskega mesa, zelenjave ali najrazličnejše rižote in rezance
  • OB NAKUPU 4 KUPONOV VAM PETEGA PODARIMO!
  • kupon je veljaven do vključno 4.03.2017
  • koriščenje: vsak dan v okviru odpiralnega časa:
  • od ponedeljka do četrtka med 15 in 22 uro,
  • petek in sobota med 10 in 22 uro.
  • Nedelja zaprto.

Ker pravijo »sto ljudi, sto različnih želja«, so gostitelji tokrat pripravili izredno široko ponudbo. Na svoj račun boste prišli ljubitelji mesa in rib, zelenjave, najrazličnejših rižot, rezancev …  V kitajski restavraciji LETEČA ZVEZDA, ki sicer ni znana le po izvrstni hrani, temveč tudi po gostoljubnosti, vama tokrat namreč ponujajo prav neverjeten izbor slastnih in tradicionalnih kitajskih dobrot.

Jedilnik: Hišne specialitete: mongolski pečeni piščanec in mongolsko pečeni lignji.

Jedi s piščančjim mesom: piščančji chopsui, piščanec na sichuanski način, piščanec z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisli piščanec, začinjeni piščanec, piščanec na hunanski način, piščanec s šampinjoni, hrustljavi piščanec, piščanec z ocvrtim krompirjem.

Jedi s svinjino: svinjski chopsui, svinjina na sichuanski način, svinjina z bambusom in gobami, sladko kisla svinjina, začinjena svinjina, svinjina s papriko, svinjina s šampinjoni.

Jedi z govedino: goveji chopsui, govedina na sichuanski način,  govedina z bambusom in gobami, govedina na hunanski način, govedina s papriko, govedina s šampinjoni.

Ribe: ribji chopsui, riba na sichuanski način, riba z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisla riba, začinjena riba, hrustljava riba.

Lignji: lignjev shopsui, lignji na sichuanski način, lignji z bambusom in kitajskimi gobami, lignji s česnovo omako, ocvrti lignji.

Vegetarijanske jedi: menihova pojedina, ocvrti bambus s kitajskimi gobami, ocvrti brokoli v česnovi omaki.

Pražen riž: vegetarijanski pražen riž, pražen riž s piščancem, pražen riž s svinjino , pražen riž z mešanim mesom, pražen riž z rakci.

Praženi špageti: špageti chopsui, praženi špageti s piščancem, praženi špageti s svinjino, praženi špageti z mešanim mesom, praženi špageti z rakci.

Praženi riževi špageti: riževi špageti shopsui, praženi riževi špageti s piščancem, preženi riževi špageti z mešanim mesom, praženi riževi špageti z rakci.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "KITAJSKA POJEDINA IZ MENIJA A'LA CART, ORIGINALNE KITAJSKE JEDI S PRILOGAMI, JUHE, SLADICE, VSAK 5 KUPON GRATIS: Restavracija Leteča zvezda, LJ-CENTER! AKCIJA 3,75€ namesto 7,90€!"
Lokacija
Ljubljana

Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 3:03

8°C
Ljubljana

danes

7 / 14
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust