ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 18 UR, ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE, IZJEMEN POPUST, DODATNO ZA NADALJEVANJE TEČAJA ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE! Šola vožnje MACANIUS, Ljubljana z okolico(20km)

redna cena
432,00
popust
-55%
cena s popustom
195,00
Ponudba je že
POTEKLA


ul>POUNDBA VSEBUJE: 18 ur vožnje za B kategorijo za začetnike in povratnike + dodatni popust za nadaljnje ure za dijake in študenteUre vožnje se opravljajo v Ljubljani in bližnji okoliciObvezna predhodna prijava na telefonski številki 041/725-839Cene nadaljnjih ur:
- za študente in dijake: 23€
- za ostale: 24€Možnost opravljanja tečaja CPP (za doplačilo)Minimalno število ur za opravljanje izpita je 20 ur (število ur potrebno za opravljanje vozniškega izpita pa je odvisno od motivacije in znanja posameznega kandidata)Kupon lahko koristijo vsi, tudi povratnikiZ vožnjo je potrebno pričeti najkasneje do 1.04.2017Izpit za avtomobil je dandanes skoraj nepogrešljiv, saj živimo v času mobilnosti, kjer je potrebno hitro in varno prispeti od točke A do točke B. Za vse bodoče voznike imamo odlično ponudbo - postanite odličen voznik v Šoli vožnje Macanius v Ljubljani!
Za vse, ki še nimate vozniškega izpita in ga želite narediti je 18 ur vožnje za B kategorijo več kot odlična priložnost, da denarnici prijazno opravite enega izmed najbolj koristnih izpitov v življenju! 
Izkoristite idealno priložnost in vstopite v svet vožnje s Šolo vožnje Macanius, kjer boste prevozili 18 ur v družbi izkušenega inštruktorja, ki vas bo vodil, učil in navadil na vožnjo na cestah. Vožnja bo zanimiva, razgibana in polna resničnih situacij, kjer se boste učili in spopadli s pravimi cestnimi dogodivščinami.
Opravite vozniški izpit za avto in postanite sam svoj šofer!

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRIPOROČAMO!
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Slovenska cesta 51, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Ukmarjeva 2, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 18 UR, ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE, IZJEMEN POPUST, DODATNO ZA NADALJEVANJE TEČAJA ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE! Šola vožnje MACANIUS, Ljubljana z okolico(20km)"
Lokacija
Ljubljana

Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 12:02

28°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust