IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: PREROKOVANJE IZ CIGANSKIH KART V ŽIVO, 45 MIN! Dobili boste jasne odgovore na življenjska vprašanja. Studio Kvadrus, Lj!

redna cena
45,00
popust
-56%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


p>O prerokovanju iz ciganskih kart se je govorilo že pred šestimi stoletji. Takšno prerokovanje je še danes aktualno, saj prinaša zelo jasne odgovore. Zadnja leta pa zanimanje o prihodnosti samo še narašča. V STUDIU KVADRUS se z napovedovanjem prihodnosti ukvarjamo od samega začetka. Natančna in jasna vprašanja prinašajo natančne in jasne odgovore.
Imate vprašanja na katera ne najdete odgovorov?
Ste v vašem življenju na razpotju in ne veste katera smer je prava?Potrebujete konstruktivni nasvet ?Se vam zdi da tavate na istem mestu ?Se vozite v krogu življenja in je najdete prave poti za naprej ?Toplo priporočam, da se oglasite v salonu, ker vam bom osebno lažje svetoval, poiskal rešitve in po potrebi izdelal zaščito, če so bili nad vami narejeni uroki ali črna magija.
PODARITE SEBI ALI PRIJATELJEM ( darilni bon )  ENKRATNO DOŽIVETJE, KJER BOSTE SPOZNALI VAŠO PRIHODNOST,  SE Z NJO SREČALI IN JO LAŽJE RAZUMELI.
Srečajte svojo usodo že danes, naj vas ne bo strah prihodnosti.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: PREROKOVANJE IZ CIGANSKIH KART V ŽIVO, 45 MIN! Dobili boste jasne odgovore na življenjska vprašanja. Studio Kvadrus, Lj!"
Lokacija
Ljubljana

Jarška cesta 36
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 13:08

19°C
Ljubljana

danes

11 / 20
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust