Križarjenje Reka ljubezni: 4-dnevni romantični oddih v Parizu na PRESTIŽNI LADJI MS Botticelli, že od 499 €. Vključen letalski prevoz in POLNI penzion!

Križarjenje Reka ljubezni: 4-dnevni romantični oddih v Parizu na PRESTIŽNI LADJI MS Botticelli, že od 499 €. Vključen letalski prevoz in POLNI penzion!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična first minute cena in decembrska akcija! 4-dnevno romantično doživetje ali izlet v Pariz - program Reka ljubezni, je super ugoden in obenem vključuje najboljše kar Pariz ponuja, v ponudbo pa je seveda vključen tudi vrhunski...Kaj ponudba vključuje?
Na voljo 2 različni kabini z oknom na prestižni ladji MS Botticelli:4-dnevno romantično doživetje v Parizu, ladja MS Botticelli, kabina z oknom - paluba MAIN le 499 €:3x nočitev v izbrani in klimatizirani kabini na ladji MS Moticelli v kabini z oknom, paluba MAIN za 1 osebo,letalski prevoz v ekonomskem razredu,3x polni penzion za 1 osebo:začne se z večerjo prvi dan in zaključi z zajtrkom zadnji dan,v sklopu polega penziona je tudi 1x gala večerja za 1 osebo.Le 499 € , namesto 559 € za 1 osebo.4-dnevno romantično doživetje v Parizu, ladja MS Botticeli, kabina z oknom - paluba UPPER le 599 €:3x nočitev v izbrani in klimatizirani kabini na ladji MS Moticelli v kabini z oknom, paluba UPPER za 1 osebo,letalski prevoz v ekonomskem razredu,3x polni penzion za 1 osebo:začne se z večerjo prvi dan in zaključi z zajtrkom zadnji dan,v sklopu polega penziona je tudi 1x gala večerja za 1 osebo.Le 599 €, namesto 659 € za 1 osebo.Obe ponudbi vključujeta:Križarjenje po programu,koktejl dobrodošlice,hosteso na krovu,vodeni izleti z avtobusom po Parizu (po programu),slovensko vodenje,kabaret show na ladji, pristaniške in ladijske pristojbine,organizacija potovanja.Brezplačni Wi-fi internet.Ponudnik nudi tudi plačilo na obroke.*Ponudba velja za 1 osebo.Odhod 31.03.2017, prihod 03.04.2017.Nakup potrdila o ekskluzivni ceni je možen le do 31.12.2016!Opis ponudbe
1. Dan: Ljubljana- Pariz (Francija)
Letalski prevoz proti Parizu. Panoramska vožnja po Parizu ter vkrcanje na našo ladjo MS Botticelli. Privez čudovitega »hotela na vodi« se nahaja le 10 minut od Eifflovega stolpa (Odvisno od razpoložljivosti priveza Grenelle, se lahko ladja priveže tudi na privezu Bercy, Javel ali Austerlitz. Lokacija za privez bo znana v roku 15 dni pred odhodom.). Na ladji vas bo sprejela hostesa, nato pa se boste nastanili v vaši kabini. Zvečer večerja in kabaret show na ladji. Prenočevanje.
2. Dan: Pariz, slavne zgradbe in legendarne zanimivosti – La Defense, moderni Pariz
Po zajtrku na ladji se bomo odpravili na panoramski izlet po Parizu z avtobusom. Spoznavali boste svetovno znane znamenitosti tega veličastnega mesta: Bercy, Nacionalna knjižnica, Bastille, Le Marais, Latinska četrt, St. Germain, muzej Louvre s piramido, Opera Garnier, Trg Vendôme, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage (Arc de Triomphe), Les Invalides, Trocadero… Po kosilu, ki ga boste imeli na ladji, se lahko še sami odpravite raziskovat prestolnico Francije in svetovne umetnosti. Dovolj boste imeli časa, da se prepustite zabavi po vašem okusu; lahko obiščete katerega izmed številnih muzejev, nakupujete v slovitih trgovinah ali pa le brezciljno vandrate po tem čudovitem mestu. Pariz ponuja veliko! Tako kulturnih, kot tudi čutnih užitkov. Vrnitev na našo ladjo, kjer nas bo že pričakala odlična večerja, takoj za njo pa plesni večer. Tekom večera bomo odpluli proti moderni, že skorajda futuristični četrti La Defence (odvisno od višine vode). Ob povratku se bomo ustavili in čez noč zasidrali. Prenočevanje.
3. Dan: Pariz in stari Montmartre ter nočno križarjenje po Parizu
Po samopostrežnem zajtrku se bomo odpravili na avtobusni izlet na Montmartre. Bazilika svetega srca (Sacré-Cœur), zgrajena leta 1914 v impresivnem bizantinskem slogu, je postala že zaščitni znak mesta. Stoji sredi mestne vasice na hribu Montmartre, na vrhu katerega se nahaja sloviti trg umetnikov, Place du Tertre. Pesniki, slikarji, kiparji se tu zbirajo že več generacij. Montmartre je tudi ena najvišjih točk mest, ki ponuja prečudovit panoramski razgled tudi do 50 km daleč. Povratek na ladjo in čas za kosilo. Popoldan boste mesto lahko uživali sami. Privez se nahaja povsem blizu Eifflovega stolpa, vrtov Trocadero ter Les Invalides, kjer je pokopan sloviti Napoleon Bonaparte. Zvečer se boste pripravili na gala večerjo na ladji ter nočno plovbo po »mestu luči«. Sedaj, ko boste mesto spoznali s povsem nove perspektive, vam bo zagotovo ostalo še dolgo v prijetnem spominu. Reka Sena ponoči je markantna, njeno obrežje polno luči in »na odru« za njimi čudovito osvetljene slovite zgradbe. Prenočevanje.
4. Dan: Pariz (Francija)
Zajtrk na ladji in slovo od številnih novih doživetij preteklih dni. Izkrcanje je predvideno ob 9.00 uri ter prosto za raziskovanje Pariza. Priporočamo obisk svetovno znanega muzeja Louvre. V popoldanskih urah prevoz do letališča ter povratek v Ljubljano.
Če izberete ponudbo z MAIN kabino bo vaša kabina na srednji ali glavni palubi, če pa se odločite za nakup ponudbe z UPPER kabino boste tekom križarjenja bivali v kabini na zgornji palubi.
Plačajte le 50 € (kabina MAIN) ali 60 € (kabina UPPER) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 4-dnevni romantični oddih za 1 osebo vas bo stal že od 499 €, namesto 559 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na booking@krizarjenja-b2b.com, 08 38 43 020.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Resljeva cesta 1, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Odhod 31.03.2017, prihod 03.04.2017.Nakup potrdila o ekskluzivni ceni je možen le do 31.12.2016!Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:449 € (kabina Main) ali 539 € (kabina Upper).Kabina MAIN - kabina na zgornji palubi,kabina UPPER - kabina na srednji ali glavni palubi.*Ponudnik nudi tudi plačilo na obroke, več najdete na povezavi TUKAJ.Za vkrcanje je potreben osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), veljaven vsaj še 6 mesecev po zaključku križarjenja.*Otroška doplačila in popusti:Otrok do 1,99. leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši,otrok od 2. do 9. leta: 20% popust na osnovno ceno križarjenja.Tretja oseba v kabini za 3 osebe: 30% popust na osnovno ceno križarjenja.Ladjar in kapitan ladje si pridržujeta pravico do zamenjave itinerarja med križarjenjem, v kolikor smatrata, da je s tem zagotovljena večja varnost potnikov. To križarjenje je še posebej občutljivo na vplive nihanja gladine vode, zato se lahko mesta vkrcanja ali izkrcanja spremenijo.Cena ne vključuje: pijače, zavarovanj, izdatkov za osebno porabo in vse, kar ni navedeno pri »Kaj ponudba vključuje«Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Morje možnosti d.o.o. Kontaktni podatki: booking@krizarjenja-b2b.com, 08 38 43 020 Lokacija ponudnika: Resljeva cesta 1, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.