IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: EZOTERIČNI POGLED V LETO 2017, SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE, 75 MIN! Studio Kvadrus, LJ!

redna cena
90,00
popust
-72%
cena s popustom
24,90
Ponudba je že
POTEKLA


p >SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE - 75 MINUT
Na moje seanse prihajajo ljudje zaradi različnih problemov. Naj pogostejša so vprašanja na temo nesrečne ljubezni, družine in denarja. Znam pa še mnogo več. Zelo me veseli ko vidim srečen in nasmejani obraz, ki se po določeni fazi >>transformiranja<< svojega življenja vrne v naš salon in pripoveduje zgodbo o veliki spremembi na bolje. Priznam, z veseljem sprejmem pohvale.
Moje poslanstvo je pomagati ljudem, še posebej sem občutljiv na ljudi, ki so vam povzročili bolečino. Začutim kdo je nad vami naredil črno magijo, znam jo odpraviti. Odpravljam vsa prekletstva, ki so jih hudobni ljudje >>spustili<< na vas. Ko vam gre na vseh življenjskih področjih slabo, vam lahko podam smernice za prihodnost. Moja energija, sposobnosti duhovnega zdravljenja, izdelava osebnih zaščit in zaščit za prostor kjer živite; to so moje prednosti ( metode) na katere se lahko zanesete. Pomoč nesrečnikom, ki so jih prizadele negativnosti pokvarjenih ljudi. >>Pokvarjenci<< na vsak način želijo vplivati na ljubezen, zdravje, kariero, denar. Preprečite jim to, bodite pred njimi, ozavestite kdo je vaš pokvarjeni in navidezni prijatelj, ki se je infiltriral v vaše življenje (pod krinko prijatelja).
Čas je da pridete na unikatni posvet o vaši preteklosti in predvsem po informacije kako naprej.
KAJ JE EZOTERIKA?
Ezoterika je drugi aspekt na dogajanje okoli vas. Lahko bi se reklo da je veda. Ezoterika se ukvarja z notranjim in ne zunanjim svetom.
Podobno kot matematika, fizika, ali kemija, je tudi ezoterika neko področje človekovega raziskovanja, ki pa se, za razliko od ostalih znanstvenih disciplin, ukvarja z notranjim in ne zunanjim svetom.
Kako poteka seansa?
Pogovor o preteklostiPogovor o sedanjostiPogovor o prihodnostiUgotavljanje stanja z nihalomPogled v prihodnost s pomočjo tarot kart za vedeževanjeNasvetiKavaMorebitna izdelava osebe zaščite ( zmerno doplačilo )Morebitna izdelava zaščite za bivališče ( zmerno doplačilo )Naš vedeževalec vam bo s pomočjo energij vesolja pomagal rešiti skoraj vsak primer.
PRIDITE NA SEANSO, KI JE MNOGO VEČ KOT LE VEDEŽEVANJE.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

-63%
148,00
400,00€

Rezervacija samo 29,60€

Več

Začetni tečaj JADRALNEGA PADALSTVA z ekipo iFly (veljavnost do 30. 9. 2017)

Staničeva 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 3 DNI
Novi trg 41/a, Kamnik / Osrednja Slovenija
Šmartinska cesta 152 (BTC, dvorana A - vhod A1), Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: EZOTERIČNI POGLED V LETO 2017, SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE, 75 MIN! Studio Kvadrus, LJ!"
Lokacija
Ljubljana

Jarška cesta 36
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 8:32

6°C
Ljubljana

danes

6 / 12
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust