BLED, hotel Krim*** (poleg jezera) - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 1x vstop v savno + brezplačna kava (EN OTROK do 12 let biva BREZPLAČNO)

redna cena
116,20
popust
-49%
cena s popustom
59,00
Ponudba je že
POTEKLA


Bled, slovenski biser - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Krim, tik ob blejskem jezeru.


Kdaj ste sami nazadnje obiskali ta slovenski biser?

Odkrijte prečudovito naravo, ki obdaja jezero in se s čolničkom odpravite na edini slovenski otoček. Nič ni lepšega kot pozibavati se na mirnih jezerskih vodah, občudovanje osupljivih sončnih zahodov, ko se sonce potopi za okoliške gore, medtem ko uživate v odlični večerji, pa vaju bo še bolj povezalo in ponovno prižgalo iskrice v očeh.

Hotel Krim leži v središču Bleda, zgolj streljaj od Blejskega jezera in v neposredni bližini športne dvorane in parkirišča. Ponaša se z bogato, več kot 50-letno tradicijo in ponuja številne možnosti za preživljanje sproščujočega ali aktivnega oddiha. Posebno priljubljen je pri športnikih, turističnih skupinah in počitniških gostih, ki iščejo udobno, cenovno dostopno nastanitev v središču dogajanja. Vse so opremljene s telefonom, satelitsko televizijo, kopalnico s kadjo ali prho in z brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta. Večina sob ima tudi balkon.

V sprostitvenem centru Studenec so gostom na voljo turška, finska in infrardeča savna, topli masažni bazen, ohlajevalni bazen in kotiček, namenjen počitku med savnanjem. V masažnem salonu se lahko prepustite spretnim prstom maserjev, ki vas bodo razvajali z različnimi masažami.


Bled, slovenski biser - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Krim, tik ob blejskem jezeru.

Partnerska ponudba - privoscite.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "BLED, hotel Krim*** (poleg jezera) - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 1x vstop v savno + brezplačna kava (EN OTROK do 12 let biva BREZPLAČNO)"
Lokacija
Bled

Hotel Krim***

Ljubljanska cesta 7
4260 Bled
Slovenija
Vreme Bled

ob 9:08

10°C
Bled

danes

2 / 22
Bled

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust