Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PRODAJNI HIT! Prva SPECIALIZIRANA krema ZA ODPRAVO TREBUHA s TROJNIM EFEKTOM: razgradnja maščob, zategovanje kože in topljenje maščob! + Poštnina je BREZPLAČNA

PRODAJNI HIT! Prva SPECIALIZIRANA krema ZA ODPRAVO TREBUHA s TROJNIM EFEKTOM: razgradnja maščob, zategovanje kože in topljenje maščob! + Poštnina je BREZPLAČNA

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Mnoge izkušnje in študije so pokazale, da je maščoba na trebuhu in bokih tista, ki je za večino nas najbolj nadležna in se je na žalost tudi najtežje znebimo. Kljub dietam, telovadbi in izgubi kilogramov, pa največkrat maščobe na trebuhu še vedno ostanejo ali pa se naš trebušček ob izgubi kilogramov ali po porodu še dodatno povesi.
Gre namreč za najbolj trdovratne maščobe, ki se najtežje topijo in porabljajo za energijo. Za dodaten nastanek te maščobe pa poskrbi tudi kortizol (spada med tako imenovane stresne hormone, saj se v telesu izloča ob stresnih situacijah), ki ga sproščamo v stresnih situacijah.
Ni vam potrebno obupati, ravno zato so razvili specializirano kremo lokalne trebušne maščobe Belly Stop. Belly Stop je specializirana krema ,ki je namenjena trebušnim maščobnim oblogam, podkožni vodi in zategovanju strukture kože.
Krema vsebuje učinkovine, ki intenzivno delujejo na izboljšanje oblike telesa. Rastlina Chlorella vulgaris je znana po učinku zategovanja kože in odstranjevanju odpadnih snovi. Alga Coleus forskohlii je učinkovit kot pomoč pri hujšanju, zaradi vloge forskolina pri spodbujanju delovanja mišične mase v telesu. Kofein omogoča izboljšanje lipolize in kurjenje maščob.
Krema je izdelana točno za nadležne trebušne maščobe in obseg pasu. 
POGOSTA VPRAŠANJA:
Kako se krema uporablja?
Prvih 15 dni nanašajte kremo na predel trebuha (trebušnih maščob) dva krat na dan ali pa tako dolgo dokler ne opazite izboljšanja. V nadaljevanju lahko nanašate kremo enkrat na dan. Nanašajte na toplo in čisto kožo. Nanesite kremo na predel maščob na trebuhu in jo krožno vmasirajte, da se vpije v kožo.
Ali so v kremi kakovostne sestavine?
Da, v kremi so skrbno izbrane kakovostne sestavine. Krema je proizvedena v EU v skladu z najvišjimi standardi. Pomemben podatek je tudi ta, da gelovo kakovost dokazuje to, da je v skladu z EU regulativo o varnosti kozmetičnih proizvodih.
Kdo lahko uporablja kremo?
Krema je namenjena vsem, ki si želijo zmanjšati obseg pasu in odpraviti trebušne maščobe - torej moškim in ženskam. 
NE ODLAŠAJTE IN ZAČNITE Z ODPRAVO TREBUHA ZDAJ, ter pokažite popoln in zapeljiv trebušček.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.