Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Park 3* Terme Dobrna

Hotel Park 3* Terme Dobrna

35%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita · prost vstop na bazene v hotelu Vita 

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Park se nahaja ob prijetnem okolju zdraviliškega parka, le 300 m od hotela Vita. 

V Celjski kotlini, med obronki Paškega Kozjaka, kjer je narava idealna za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti, so skrite Terme Dobrna. Ali ste vedeli, da tradicija zdravilne termalne vode sega v 15. stoletje, zaradi česar so Terme Dobrna najstarejše delujoče termalno zdravilišče na naših tleh? In če so tukaj bivali takšni in drugačni veljaki, smo prepričani, da bo všeč tudi vam. 

Razvajajte in sprostite telo ter duha v bazenih in kopelih kompleksa term, ki so pravi »vrelci zdravja« ujeti iz globine 1200 m. V enem izmed notranjih ali zunanjih bazenov v tretjem nadstropju hotela Vita, ki je od Parka oddaljen 400 m, boste tudi vi našli mesto. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center Hiša na travniku in atraktivno ponudbo Dežele savn – poskrbite za vračanje in ohranitev zdravja. 

V hotelu Park je 40 sodobno opremljenih sob, v katerih je na voljo sat. TV, minibar in brezplačen WiFi.

Bogata kulinarična ponudba v samopostrežni restavraciji hotela Vita vas bo z vonji in okusi vrnila v preteklost in v vas prebudila tek. Jedi so pripravljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih sestavin ob prepletu tradicije in sodobnih smernic priprave zdrave prehrane. S predhodno najavo možnost dietne prehrane (doplačilo); tematski večeri s tradicionalnimi jedmi so ob petkih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.