Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vitalnost - Vitamin C 1000 100 tablet

Vitalnost - Vitamin C 1000 100 tablet

20%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S prehrano moramo zadovoljiti najmanj priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) vitaminov in mineralov. PDV/RDA zagotavlja, da ne zbolimo,  medtem ko za optimalno funkcioniranje organizma potrebujemo precej večji vnos.

Dopolnilo Vitamin C je vir vitamina C. Zasnovano je posebej za športnike in rekreativce in posameznike, ki imajo večje potrebe po tem vitaminu.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Pomemben je za nastajanje kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, hrustanca in dlesni. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter povečuje absorpcijo železa.

Ena tableta izdelka Vitamin C vsebuje 1000 mg (1250%) vitamina C. Dodani so mu tudi kompleks bioflavonoida citrusa, izvleček šipka in kalcij.

UPORABA:

Dnevno zaužijemo 1 tableto Vitamin C ob obroku.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA