Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SPROSTITVENA MASAŽA ZA BOLJŠI SPANEC! 68% popusta na masažo celega telesa (60 min) + masažo 5 akupresurnih točk za spanje (15 min) + masažo stopal (15 min), v Studiu Kvadrus, Lj!

SPROSTITVENA MASAŽA ZA BOLJŠI SPANEC! 68% popusta na masažo celega telesa (60 min) + masažo 5 akupresurnih točk za spanje (15 min) + masažo stopal (15 min), v Studiu Kvadrus, Lj!

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul >PONUDBA ZAJEMA: MASAŽA CELEGA TELESA (60 min) + MASAŽA 5 AKUPRESURNIH TOČK ZA SPANJE  (15 min) + MASAŽA STOPAL (15 min)
TEMELJITO IN ZDRAVILNO OD GLAVE DO PETE Z MASAŽNIMI OLJI!LAHKO SE VEDNO MASIRATA DVA ISTOČASNO, PRI NEKATERIH SPECIALNIH MASAŽAH PA JE NA VOLJO LE EN IZVAJALEC, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAmasira vas lahko maserka ali maser, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska oljaSPROSTITVENA MASAŽA
…Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža za celo telo vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje  in gnetenje izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave…
MASAŽA PETIH AKUPRESURNIH TOČK za boljši spanec
Spanje je izredno pomembno, saj ohranja in obnavlja delovanje celotnega telesa. V preteklosti so ljudje vstajali ob sončnem vzhodu in hodili spat ob sončnem zahodu. To je bilo v skladu z naravnim ritmom Jin in Jang energije v telesu.
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje..
Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe.Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.
Kako poteka ?
Masirali vas bomo z mandljevim oljem z dodano esenco sivke, ki vas bo dodatno pomirila. Masiramo celo telo od glave do peta. Zadnjih 15 minut bomo namenili mehki masaži/stimulaciji 5 akupresurnih točk, ki si jih lahko ogledate na priloženi sliki. Sledi še refleksna masaža stopal.
OPOZORILO
Ta masaža poleg telesne pripravljenosti zahteva od maserja/terapevta tudi energijsko čistost, umirjenost. Spoštovanje našega dela bo pomagalo tudi vam…..


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.