Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BREŽICE: 51% popusta na 30 minutno protibolečinsko masažo in 30 minutno magnetno terapijo; Salon za nego telesa Princesa

BREŽICE: 51% popusta na 30 minutno protibolečinsko masažo in 30 minutno magnetno terapijo; Salon za nego telesa Princesa

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon za nego telesa Princesa
Protibolečinska masaža in magnetna terapija


PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratu, priporočamo odlično 30-minutno protibolečinsko masažo hrbta, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.

MAGNETNA TERAPIJA
Magneta terapija je ena od oblik fizioterapije. Ležanje na magnetni blazini vas bo sprostilo, umirilo in telesu pomagalo, da se regenerira. Magnetno polje je eno izmed najpomembnejših lastnosti našega planeta. Nastaja zaradi majhne razlike med hitrostmi vrtenja zemlje in njenega jedra. Prav to magnetno polje varuje Zemljo pred premočnimi učinki sončevega vetra in pred žarčenjem. Magnetne silnice imajo dipolni značaj, kar je zelo podobno delovanju paličnega magneta.

Plačajte le 22,00 € namesto 45,00 € za protibolečinsko masažo in magnetno terapijo, ter poskrbite za svoje dobro počutje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.