Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ANNA GRAND HOTEL, Balatonfüred, Madžarska - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk z vinom za 2 osebi

ANNA GRAND HOTEL, Balatonfüred, Madžarska - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk z vinom za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Anna Grand Hotel**** Wine & Vital kompleks se nahaja na severni obali Blatnega jezera, 100 m od znane Tagore promenade, sredi historičnega okoliša Balatonfüred Füred Small Forest na severu, kjer boste našli tenis igrišča, ki so odprta celo leto. Balatonfüred je s finančno pomočjo Evropske Unije uspešno izvedel obsežno prenovo mestnega jedra iz 19. stoletja, ob kateri so ohranili bogato zgodovino mesta.

Ipoly Residence krilo se nahaja v 120 let stari zgradbi eklektičnega sloga, približno 100 metrov od glavne stavbe, v neposredni bližini Blatnega jezera, v najživahnejšem delu mesta Balatonfüred, ki je povezan z Tagore promenado in parkom Memorial. Ta trinadstropna nekadilska rezidenca, ki je dostopna tudi invalidom, s svojimi prostornimi, pazljivo opremljenimi sobami in apartmaji različnih velikosti daje vtis diskretnega razkošja in sproščenosti. Anna Grand Hotel zagotavlja udobje svojim gostom s 100 sobami različnega tipa in velikosti v več kot 200 let stari stavbi. 

V Anna Grand Spa svojim gostom ponujajo nov način sproščanja:kombinacija znanosti in tradicije – filozofija Vzhoda, učinki vina in grozdja,delo profesionalnih terapevtov – izbor luksuznih produktov, ki poskrbijo, da bovaša izkušnja nepozabna. Počutili se boste kot novi! Vse to vas čaka v wellnesscentru (1200 m2) z notranjim bazenom, jacuzzijem, finsko savno in parnokopeljo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.