Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ZIMSKE RADOSTI v Apartmajih BellaMonte na Vlašiću

ZIMSKE RADOSTI v Apartmajih BellaMonte na Vlašiću

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Sprostite se med balkanskimi lepotami in doživite zimske radosti v prelepi naravi v turističnem smučarskemu mestecu na Vlašiču!
Obiščite prelepo Bosno, odkrijte čudovito lepoto mesta Travnik, kjer boste našli toliko zgodb prepletenih z zgodovino in Orientom in kjer boste seveda našli resnično popoln oddih v zelenem objemu narave!
Oddih v stiku z naravo v udobnih in prijetnih Apartmajih BellaMonte vas bo napolnil z energijo in kjer boste našli resnično sprostitev!
Ponudba 1 zajema (102,34€):
3- dni/ 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v komfortnem apartmaju (vikend paket)
Ponudba 2 zajema (100,26€):
- 6dni/ 5x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v komfortnem apartmaju za 3,4,6 ali 8 oseb (koriščenje med tednom)
Apartmaji BellaMonte
Apartmaji so opremljeni z udobnim pohištvom, narejenim iz masivnega lesa, kuhinjo z vsemi kuhinjskimi pripomočki, kopalnico z masažno tuš kabino ter sušilcem za lase, SAT TV in mini stereom. Vsi apartmaji imajo tudi balkon s pogledm na južno stran doline in se tako lahko tam prepustite sončnemu razvajanju. Lastnica hiše je vedno na voljo za vsa morebitna vprašanja in bo skrbela, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno. V objektu se nahajata tudi restavracija in kavarna, topel in udoben prostor, kjer lahko poskusite lokalne specialitete. Medtem, ko se vaši otroci varno igrajo v mirnem okolju narave, se lahko brezskrbno prepustite druženju z vašimi prijatelji. Nudijo tudi sproščanje v parni kopeli in Whirlpollu.
TRAVNIK
Travnik se nahaja v dolini reke Lašve, med Vlašići na severu in Vilenice na jugu. Grad Travnik, najbolj impresivna trdnjava v Bosni in Hercegovini vseh časov, še vedno obstaja in je najbolje ohranjena od vseh. Iz časov grada izvira tudi ime Travnika. V obdobju turških vpadov so turki grad obnovili in mu povrnili ves blišč in sijaj, saj je bilo to mesto tudi glavno mesto in vojni center Otomanskega cesarstva. Travnik je bilo najbolj orientalsko mesto v Bosni in Hercegovini. Tudi Ivo Andrić je v svoji knjigi " Travniška kronika" tako lepo opisal mesto, da se ti med branjem res zazdi, da si tam, v temu lepem objemu narave, ki se skoraj zdi čaroben.
Kraji, ki jih v kolikor obiščete Travnik, morate obiskati so; stari Grad, Plava Voda, Sahat kule (edino mesto na svetu z dvema stolpoma), sončno uro, "Konak" v katerem je stanovalo 77 vezirjev v 151-ih letih, 17 Đamij, od katerih je najbolj znana Sulejmanija Đamija, rosjtna hiša Iva Andrića...in še bi lahko naštevali.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.