Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Moravske Toplice: Oddih v čudovitih apartmajih v osrčju Moravskih Toplic do -62%

Apartmaji Moravske Toplice: Oddih v čudovitih apartmajih v osrčju Moravskih Toplic do -62%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popoln družinski oddih v elegantno opremljenih in komfortnih apartmajih Moravske Toplice. Izkoristite 10% popust pri nakupu kopalnih kart za Terme 3000 ter popust za golf igrišče Livada. 3 ali 4 dnevni oddih za do 6 oseb že od 65 €,...



Kaj ponudba vključuje?
2x ali 3x nočitev v dvoetažni apartmajski hiški za 6 oseb,velik komfort, popolno opremljeni apartmaji z velikostjo do 55 m2,uporaba posteljnine, brisač in kuhinjskih krp ter otroške posteljice,stroški porabljene elektrike in vode, brezplačno parkirišče,internet ( brezplačen dostop na recepciji),popusti za nakup kopalnih kart za kompleks Term 3000 (10% popust na dnevne kopalne karte ali nakup karte z neomejenim dostopom),popust za golf igrišče Livada (green fee).3 DNI za do 6 oseb -59%! Le 65 €, namesto 160 € (2x nočitev).4 DNI za do 6 oseb -62%! Le 91 €, namesto 240 € (3x nočitev).Enkratno za družine ali do 6 oseb!Ponudba velja za do 6 oseb.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2015*.Opis ponudbe
Apartmaji Moravske Toplice so naravnost idealni za čudovit družinski oddih, četudi družina šteje 6 članov. Pričakujete lahko velik komfort in popolno opremljene prostorne apartmaji z velikostjo do 55 m2.
Iz vhodne veže stopite v dnevni prostor s kuhinjsko nišo ali se povzpnete po stopnicah v 1. nadstropje, kjer se nahajata kopalnica in spalnica. Kuhinjska niša obsega vse kar prava kuhinja potrebuje (hladilnik, štedilnik, mikrovalovna pečica, posoda z jedilnim servisom), v dnevni pa TV, radio in raztegljiv trosed, na kateremu lahko spita 2. V spalnici sta zakonska postelja in pograd.
Na teraso, kjer se nahaja miza za 6, se dostopa iz dnevnega prostora. Terasa je ograjena in ima posebno talno podlogo, da se bodo lahko vaši malčki brezskrbno in varno igrali. Terasa je seveda dostopna tudi s trate pred apartmajem.
Okolica apartmajev nudi številne možnosti za aktivno preživljanje časa kot npr. rolanje, badminton, igre z žogo, kolesarjenje ... ne pozabite pa na 10% popust pri nakupu kopalnih kart za Terme 3000, ki jih odlikujejo številni bazeni, divja reka, vodnozračni ležalniki, gejziri, slapovi, žvrkljajoče kopeli, masaže, tretmaji in še več.
Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v čudovitih apartmajih v osrčju Moravskih Toplic, za do 6 oseb, vas bo stalo le 65 €, namesto 160 € (3 dni) ali 91 €, namesto 240 € (4 dni). Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostalih 55 € (3 dni) ali 81 € (4 dni) pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na booking@apartma-moravsketoplice.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice.Ponudba velja za do 6 oseb.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.1.2015 do 31.12.2014, razen v času šolskih počitnic.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 55 € (3 dni) ali 81 € (4 dni) plačate neposredno ponudniku (40% ob rezervaciji termina in preostanek najkasneje 14 dni pred prihodom).Doplačilo: turistična taksa 1,02 €/dan/odraslo osebo in 0,51 €/dan/otroka (7-18 let), končno čiščenje 25 €.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Apartmaji Moravske Toplice Kontaktni podatki: booking@apartma-moravsketoplice.si Lokacija ponudnika: Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.