Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EKSLUZIVNA PONUDBA! 16-delni komplet Vrhunske posode Inox - Nerjaveče jeklo 18/10" Royalty Line" s TURBO DNOM za hitrejše kuhanje - primerna za VSA KUHALIŠČA - tudi INDUKCIJO

EKSLUZIVNA PONUDBA! 16-delni komplet Vrhunske posode Inox - Nerjaveče jeklo 18/10" Royalty Line" s TURBO DNOM za hitrejše kuhanje - primerna za VSA KUHALIŠČA - tudi INDUKCIJO

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Predstavljamo Vam komplet posode vrhunske kvalitete proizvajalca Royalty Line. Komplet odlikujejo odlične lastnosti, kot na primer 9 slojno termalno dno, velik termometer na pokrovu, turbo dno za hitro gretje,...
Proizvajalec Royalty Line Switzerland se že od ustanovitve podjetja trudi, da proizvaja kvalitetno posodo, ki ustreza strogim Evropskim zakonskim določbam o kvaliteti proizvodov, kar se odraža tudi na tem kompletu posode!
Karakteristike in prednosti materiala
Posoda je narejena iz nerjavečega jekla (18/10) najvišje možne kvalitete. Material je robusten, vzdržljiv in obdrži svojo vrednost! Je okolju prijazen in lep na pogled ter brez težaven pri čiščenju.
Megatermalno 9-slojno dno z visoko prevodno aluminijasto sredico poskrbi za hitro in enakomerno kuhanje! 9-slojno dno zagotavlja optimalno razporeditev toplote kar vam pomaga prihraniti energijo in denar!
Kroženje pare med kuhanjem
Pokrovi posode so narejeni tako, da se para, ki se dviga iz hrane med kuhanjem, kondenzira in steče po straneh nazaj na dno. Na ta način se hrana kuha tako rekoč v lastnem soku! Ta proces kroženja pare se prekine, ko je pokrov odprt, zato priporočamo, da pokrova med kuhanjem ne odpirate, razen če to ni nujno potrebno.
Ročaj pokrova s termometrom
Vgrajen termometer prikazuje temperaturo znotraj posode med kuhanjem. Nastavljen je v skladu z padcem temperature za 20°C, med dnom in pokrovom posode.
Termometer ni za pranje v pomivalnem stroju! Dovolj je, da ga obrišete z vlažno krpo. V kolikor želite pokrov vseeno oprati v pomivalnem stroju, pred tem odstranite termometer s pokrova.
Turbo dno za hitrejše segrevanje
Dno ima narejene posebne zareze, ki usmerjajo toploto po stranicah posode, kar omogoča do 30% hitrejše segrevanje, v primerjavi s posodo z navadnim ravnim dnom. Na ta način boste prihranili čas pri kuhanju, kot tudi energijo, ki je potrebna za kuhanje in posledično seveda tudi denar!
VSEBINA KOMPLETA:
- Velika posoda 24 cm 14 cm 6,5 l 
- Srednja posoda 20 cm 10 cm 3 l
- Majhna posoda 16 cm 8 cm 1,6 l
- Kozica 16 cm 8 cm 1,6 l
- Ponev za pečenje 24 cm 6,5 cm 3 l
- Cedilka 20 cm 9,5 cm 3 l
- Posoda za shranjevanje 20 cm 6,5 cm 2 l
Kuhanje in pečenje brez olja
Ponev ali posodo segrevate približno 1-2 minuti. Nato dodate meso in ga zapečete, da dobi lepo rjavo barvo. Če se meso prime posode, ga ne poskušajte odstraniti – v nekaj minutah, ko meso spusti svoj lasten sok, se bo samo odstranilo z dna posode.
Za različne vrste mesa so različne tehnike pečenja:
- Zrezki in fileji: ko meso dobi lepo zapečeno barvo, pokrijemo posodo, zmanjšamo ogenj in kuhamo še približno 6 minut
- Pečenka (Roast beef, pljučna pečenka): Meso popečemo z vseh strani, da dobi lepo rjavo barvo. Dodamo kozarec kakovostnega vina in pustimo, da alkohol izpari. Zmanjšamo ogenj, pokrijemo s pokrovom in pustimo kuhati še približno 25 minut
- Svinjina: zaradi vitaminov, ki jih vsebuje svinjsko meso, ga ne smemo peči na všji temperaturi od 120°C. pečenje mora biti na manjši temperaturi, kot pri prejšnjih vrstah mesa. Na ta način se bo vsa maščoba, ki jo vsebuje svinjsko meso, stopila in izločila iz mesa, brez da se meso preveč zapeče Meso bo obdržalo vse vitamine in minerale ter bo izredno okusno!
Kuhanje brez vode
Zelenjavo lahko v tej posodi kuhate popolnoma brez vode. Zelenjava že sama vsebuje ogromno vode (od 20 do 80% - odvisno od vrste zelenjave), kot tudi mineralov in vitaminov, ki se na ta način zadržijo v zelenjavi. Pred kuhanjem zelenjavo dobro operite in jo postavite v posodo, brez da jo osušite. Kuhajte na srednji temperaturi, dokler voda ne začne izparevati. Nato pokrijte posodo, zmanjšajte na najmanjši ogenj in pustite kuhati. Med kuhanjem ne dvigujte pokrova, da ne prekinete cikla dviganja in kondenziranja pare.
Kuhanje na pari s pomočjo velike cedilke
S pomočjo velike cedilke lahko hrano kuhate na pari. Posodo napolnite z vodo do prve tretjine in v posodo postavite cedilko, katere dno se ne sme dotikati vode! Postavite na ogenj in počakajte da voda zavre. Hrano položite v cedilko in zaprite z ustreznim pokrovom.
Hrana kuhana na pari je še posebej okusna, saj zadrži ogromno vitaminov in mineralov, ki se drugače izgubijo v vodi. Na ta način lahko kuhate meso, zelenjavo, ribe, riž,…
Dvojno kuhanje
V posodi lahko naenkrat kuhate meso, čezenj postavite cedilko in zgoraj kuhate zelenjavo ali riž. Tako se bodo okusi pomešali že med kuhanjem in bodo še bolj intenzivni na vašem krožniku.
Navodila za čiščenje
Pred prvo uporabo posodo operite pod vročo vodo z malo detergenta. Uporabite nežno gobico, da ne poškodujete notranjosti posode.
Čiščenje z vročo vodo in detergentom poskrbi, da bo vaša nerjaveča posoda vedno sijoča
Svetujemo čiščenje posode takoj ko prenehate s kuhanjem. V kolikor se hrana prilepi na posodo, jo pred čiščenjem namočite v vročo vodo in malo detergenta.
Za čiščenje ne uporabljajte kovinskih pripomočkov. Na zunanji strani ne uporabljajte čistilnih praškov, saj lahko poškodujejo sijoč videz posode.
Morebitno razbarvanje, ki nastane zaradi pregrevanja, lahko odstranite z razredčenim vinskim kisom. V kolikor to ne deluje lahko uporabite Putz Stein
Med kuhanjem uporabljajte silikonske ali lesene pripomočke. Vso posodo lahko operete tudi v pomivalnem stroju


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

26510-56 SATISFRY VROč ZR 26510-56...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
26500-56 SATISFRY VROč ZR 26500-56...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Držalo za gobico SLING belo
OMEJENA KOLIČINA
Odcejevalnik zložljiv UDRY siv
OMEJENA KOLIČINA
27011-56 APARAT ZA KAVO RUSSEL HOBBS
-13%
OMEJENA KOLIČINA
-42% POPUSTA na ZLOŽLJIVI ŽAR z...
-42%
OMEJENA KOLIČINA