Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Fontana - Jesen v Vrnjački Banji, Vrnjačka Banja, Srbija - 232 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Fontana - Jesen v Vrnjački Banji, Vrnjačka Banja, Srbija - 232 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Fontana je edini hotel v Vrnjački Banji na stičišču ljubezni in narave. Nahaja se tik ob parku in nekaj korakov od znamenitega Mosta ljubezni in Promenade.

Z več kot 55-letno gostinsko tradicijo je že vrsto let najbolj priljubljeno mesto, ki so mu zaupali številni. V letu 2019 je bil hotel popolnoma prenovljen in ima danes skupaj 212 namestitvenih enot. Naj se vaš dan začne ob branju časopisa in jutranji kavi ali s svežim sadnim koktajlom v modernem lobby baru ali na odprti terasi. Lobby bar je tudi priljubljen kraj za druženje, preprost obrok ali kozarec vina.

V Superior sobah imate na voljo minibar in sef. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem in sušilcem za lase. Vrste ležišč v teh namestitvenih enotah so lahko 2 enojni postelji (90 cm širine) ali 1 velika postelja (150 cm širine). Soba je primerna za 2 odrasli osebi in 1 otroka. Obstaja tudi možnost dodajanja otroške posteljice.

Sodobno opremljen Wellness Center Fontana je idealen za pobeg od vsakdana, je oaza miru in uživanja v sproščujočem okolju. Na voljo so vam solna soba, turška kopel (hamam), tepidarij, tuši doživetja, savne (finska, infrardeča, bio savna).
V Spa centru lahko uporabljate hidromasažni bazen, jacuzzi, bazen za rekreacijsko plavanje in otroški bazen.

Vrnjačka Banja je največje in najbolj znano termalno zdravilišče v Srbiji, hkrati pa je tudi tradicionalno zelo privlačno turistično središče za oddih in rekreacijo. Terme se nahajajo v osrednji Srbiji, približno 200 km južno od Beograda.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.