Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Rubin, Budimpešta, Madžarska - 315 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Rubin, Budimpešta,...

Hotel Rubin, Budimpešta, Madžarska - 315 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Rezerviraj za 315,00 €

414,00 €
Cena
24%
Popust
99,00 €
Prihranek
315,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odličen wellness pobeg v predmestje Budimpešte! Uživajte v WellnessHotelu Rubin s 4 zvezdicami!

Lokacija:
Ta udoben hotel se nahaja na mirni lokaciji ob vznožjugore Sas, v zelenem predmestju Budimpešte. Središče mesta je približno 3 km oddaljenoin je dostopno z javnim prevozom. Ožje mestno jedro ponuja pestrost turističnihznamenitosti in nakupovalnih središč. Najbližje avtobusno postajališče je 100 mod hotela, v bližini pa so odlične prometne povezave, vključno z avtocesto M1, kivodi proti Dunaju.

Wellness Hotel Rubin:
Hotel je bil prenovljen leta 2007 in z 81sobami ponuja nešteto možnosti za prosti čas in poslovne potnike. Najsodobnejšekonferenčne sobe so idealen kraj za različne poslovne in družabne dogodke.

Sobe:
Vsaka izmed prijetnih sob je klimatizirana in ima lastnokopalnico s kadjo in sušilcem za lase, minibar, sef, ogrevanje in teraso alibalkon. Apartmaji imajo tudi ločeno spalnico. Tehnične lastnosti v vsehnamestitvenih enotah vključujejo direktno telefonsko linijo, radio,satelitsko/kabelsko TV in brezplačen brezžični dostop do interneta.

Sprostitev:
Po napornem dnevu si lahko gostje napolnijo baterijev wellnessu ali uživajo v ležernem sprehodu hotelskega vrta. Gostje lahkouporabljajo notranji bazen, sprostijo pa se lahko v savni ali masažni kadi insi privoščijo tudi masažo. Na terasi je možnost tudi za žar, na voljo pa je šetelovadnica za ljubitelje fitnesa, igrišče za skvoš in kegljanje.

Lokacija

Dayka Gábor u. 3
1118
Madžarska

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Rubin, Budimpešta, Madžarska - 315 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)«