Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Omorika - First minute družinsko poletje, Crikvenica, Hrvaška - 1.080 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi  (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion 

Hotel Omorika - First minute družinsko poletje, Crikvenica, Hrvaška - 1.080 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi  (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion 

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Omorika se nahaja približno 2 km od središča Crikvenice, do kateregavas pelje živopisna sprehajalna pot ob morju. Obkroža ga mediteranskorastlinje, v neposredni bližini pa se razprostira prodnata plaža. Bivanje v temhotelu si boste zagotovo spominjali predvsem zaradi čudovitega pogleda na modromorje in zelenje otoka Krka.  

Hotel je bil prenovljen v letih 2015 in 2016,njegova velikost, prostorni hodniki in dvorane pa govorijo o glamurju preteklihčasov. Leta 2020 so v hotelsko ponudbo dodali tudi popolnoma nov bazen, kjer se lahko razvajate in predajate sončnim žarkom. Na terasi hotela lahko uživate v prvi jutranji kavi, medtem ko vasbožajo sončni žarki in vetrič iz morja.  

Hotel Omorika ima 115 sob, 234 ležišč. Sobe so prostorne,vse na morski strani in večina z balkonom. Superior dvoposteljna soba z balkonom morska stran: zakonska postelja, kopalnica s tušem, klima, telefon, satelitska TV, minibar, sef, balkon s stoli in mizo.


Prodnata plaža pred hotelom je bogata s športnimiobjekti in opremo za izposojo (ležalniki, senčniki), pedaline, badminton,... V bližini hotela je veliko vsebin za velike in majhne.Športna igrišča: Športni navdušenci lahko izbirajo med tereni ob hotelu - 3teniška igrišča, nogometno igrišče, namizni tenis ali mini golf. Tukaj je tudiadrenalinski park za tiste, ki iščejo avanture. Vodni športi: smučanje na vodi,letenje s padalom. Na voljo so tudi številne restavracije, kavarne in trgovine.Pred hotelom je postaja turističnega vlakca, ki poleti vozi do središča Crikvenice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.