Trenutno na vas čaka 17525 ponudb

REDRAGON HORUS TKL K621 WIRELESS/WIRED/BT RED SW

REDRAGON HORUS TKL K621...

REDRAGON HORUS TKL K621 WIRELESS/WIRED/BT RED SW

64,99 €
Cena
20%
Popust
13,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

51,99 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Redragon K621 Horus TKL je brezžična mehanska tipkovnica, ki ima osvetlitev RGB, povezave 5,0 BT/2,4 Ghz/žična, je 80 % ultra tanka nizkoprofilna tipkovnica z namenskim nadzorom medijev in linearnimi rdečimi stikali.

Povezava s 3 načini: Tu je Redragonova inovativna 3-načinska povezovalna tehnologija 1. generacije, žični USB-C, brezžični načini BT 3.0/5.0 in 2.4 Ghz, ki vašo izkušnjo uporabe dvignejo na naslednjo raven na vseh področjih. Vgrajeni in nadgrajeni 3.0/5.0 Bluetooth in 2.4Ghz brezžični čipi, K621 ponuja resnično brezžično povezavo brez zakasnitve za vse naprave na trgu. Enostavno preklapljanje med različnimi napravami v 3 načinih ne določa omejitev možnosti.

80 % TKL Low-Profile: kompaktnih 87 tipk v nizkoprofilni zasnovi, ponuja več prostora za premikanje miške in krajšo razdaljo aktiviranja. Zagotavlja natančno delovanje na polovici višine, hkrati pa ohranja preprostost.

Več praktičnosti: nastavite s hitrimi makro tipkami in namenskim funkcijskim območjem za nadzor medijev. Priročno za snemanje pogosto uporabljenih makrov brez programske opreme, predvajanje naslednje skladbe ali samo pomikanje za nastavitev glasnosti.

Neskončni načini redefiniranja: z zmogljivo programsko podporo omogoča enostaven dostop ne glede na načine osvetlitve ozadja, prerazporeditev tipk ali makro posnetke kombiniranih tipk. Izboljšajte svojo delovno učinkovitost in igralno zmogljivost na najboljši način.

 

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 3 LETA - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost
Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S tri letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatni 2 leti garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 3 leta garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO

Partnerska ponudba - Tehnika | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »REDRAGON HORUS TKL K621 WIRELESS/WIRED/BT RED SW«