Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Za polnejši videz obrvi! -50% na vrhunsko urejanje obrvi v salonu Lanovia kozmetika v Celju: laminacija obrvi (trajno oblikovanje) + barvanje!

Za polnejši videz obrvi! -50% na vrhunsko urejanje obrvi v salonu Lanovia kozmetika v Celju: laminacija obrvi (trajno oblikovanje) + barvanje!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Laminacija je postopek trajnega oblikovanja naravnih obrvi. S posebnimi serumi dlačice omehčajo ter s krtačenjem postavijo v željeno smer in obliko.

Namenjena je vsem, ki si želijo bolj goste in košate obrvi, in tistim, ki si želijo ukrotiti štrleče obrvi in jim dati lepšo obliko ter polnejši videz ali pa le zakriti nepravilnosti (luknjice kjer dlačice ne rastejo). Po postopku so dlačice bolj ubogljive in enostavne za česanje.

Je povsem neboleča metoda z razliko od trajnega ličenja ali tetoviranja.

Učinek je sicer krajši kot pri trajnih ličilih. Obrvi so po postopku videti naravne in negovane. Po 4 ali 5 tednih se dlačice vrnejo v prvotno stanje.

Laminacija obrvi ne bo poškodovala vašega trenutnega stanja obrvi.
Uporabljeni serumi za laminacijo so nežni, ter povsem varni za uporabo.

Laminiranje obrvi je na splošno namenjeno vsem, vendar obstaja nekaj izjem. Tega tretmaja se ne priporoča ljudem, ki imajo kakršnekoli praske na obrazu, opekline, brazgotine v bližini oči, imajo okužbo oči, stanje vnete kože ali vnetje v predelu obrvi. Prav tako se laminacija odsvetuje strankam, katere imajo zelo redke, tanke in kratke obrvi, alergije in so imele reakcije na katero kozmetiko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.