Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Čas je za BALKAN DELUXE SHOW! -54% na vstopnico za BALKAN DELUXE SHOW z velikimi zvezdami balkanske glasbe: JELENA KARLEUŠA, MC STOJAN, HURRICANE, BRESKVICA , INAS IN DJ SVEN! Koncert se bo zgodil v petek, 20. 5. 2022, ob 20.00, na...

Čas je za BALKAN DELUXE SHOW! -54% na vstopnico za BALKAN DELUXE SHOW z velikimi zvezdami balkanske glasbe: JELENA KARLEUŠA, MC STOJAN, HURRICANE, BRESKVICA , INAS IN DJ SVEN! Koncert se bo zgodil v petek, 20. 5. 2022, ob 20.00, na...

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


BALKAN TOUR SHOW:
Ne zamudite enega največjih koncertov leta, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!
Nastopajo velike zvezde balkanske glasbe!

Jelena Karleuša, nesporna diva balkanskega turbofolka, poznana tudi kot "Madonna Balkana" in "Lady Gaga iz Srbije". Ena od vodilnih regionalnih izvajalcev s serijo uspešnih albumov, med drugim Samo za tvoje oči (2002), Magija (2005), JK Revolution (2008) in Diva (2012) in album Unplugged (2020). Občudovalci ne bodo pozabili njenjih pompoznih beograjskih koncertov: All About Diva (2010) in Viva la Diva Show (2013), Music WeekUšće (2021)in vseh njenih hit komadov kot so: Zovem se Jelena, Krimi rad, Slatka Mala, Nije ona nego ja, Nisi U Pravu, Naša žena, Beznadezan slucaj, Zene vole dijamante, Casino itd.

Hurricane, je srbska glasbena zasedba, ki jo sestavljajo tri vokalistke: Sanja Vučić, Ivana Nikolić in  Ksenija Knežević. Bile so predstavnice Srbije na izboru za pesem Evrovizije že v letu 2020, s skladbo Hasta La Vista, ker pa je Eurosong 2020 odpadel, so Srbijo zastopale tudi na izboru v letu 2021, s pesmijo Loco Loco, s katero so se v finalu uvrstile na 15. mesto. Poleg omenjenih hitov, so tu še: Legalan, Ajde Bre, Tuturutu, Do Neba, Favorito itd.

MC Stojan aka Marko Stojković je znan srbski turbo folk pevec. Zaslovel je leta 2005, po snemanju pesmi Bičuj me Stojane. V letu 2017 je izdal studijski album Bahata. Množice osvaja z žgečkljivimi besedili in hit komadi kot: Zivot si moj, La Miami, Tuturututu, Salji Broj, Voli me voli itd.

Inas aka Inas Arnautović je znan bosanski reper in treper. Na glasbeni sceni se pojavi s pesmijo London Dawn, ki jo je januarja 2018 izdal za založbo Imperia, katere lastnika sta Jala Brat in Buba Corelli. Nato je izdal pesem Snake Body, širšo popularnost pa je pridobil po izdaji pesmi Yes, Yes, Yes sredi leta 2019. Konec istega leta je gostoval na Ognjenovi kaseti "High Ko Zmaj". Leta 2020 je gostoval v skupini "Balkan Band" z makedonsko pesmijo Tasko in izdal dva singla "Babi Flow".

Breskvica aka Andjela Ignjatović je srbska pop pevka. Popularnost je najprej pridobila kot influencerka, ki se ukvarja z ličenjem, nato pa kot pevka. Svoj prvi singel Utopia je izdala leta 2019, nato pa v duetu z Voyage zaslovela s pesmijo Vrati me. Med največjimi uspešnicami so pesmi Be There, Steps in the Night in Armor. Leta 2021 je izvedla svoj prvi samostojni virtualni koncert na Yubox Music Platform.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.