Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARAT za PREGLED DOJK - za zgodnje odkrivanje LIS, NEPRAVILNOSTI ali RAKASTIH OBOLENJ ter za PREVENTIVNE-REDNE PREGLEDE doma - popolnoma varen in enostaven za uporabo + Poštnina je BREZPLAČNA

APARAT za PREGLED DOJK - za zgodnje odkrivanje LIS, NEPRAVILNOSTI ali RAKASTIH OBOLENJ ter za PREVENTIVNE-REDNE PREGLEDE doma - popolnoma varen in enostaven za uporabo + Poštnina je BREZPLAČNA

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Danes so rakava obolenja vse bolj pogosta, med najbolj pogostimi pa je prav rak na dojkah, zato so izjemno pomembni preventivi ukrepi! Redne in preventivne preglede vam bo uporaba aparata FairyLight bistveno olajšala in povečala možnosti za zgodnje odkritje bolezni.
Naprava deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.
Uporaba pripomočka je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.
Aparat je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.
Kako izgledajo nepravilnosti?
izgled zdrave dojke Vidna zatrdlina v dojki
Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.
Kaj pomenijo temna območja in lise?
V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.