Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

51% popusta na več dnevni oddih za 2 OSEBI ALI DRUŽINO na otoku VIS v zalivu Srebrena, Apartmaji Janković

51% popusta na več dnevni oddih za 2 OSEBI ALI DRUŽINO na otoku VIS v zalivu Srebrena, Apartmaji Janković

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Otok Vis je hrvaški otok, ki je najbolj oddaljen od kopnega, s površino od 90,3 km2. Hvarski kanal ga deli od otoka Hvar, Biševski od otoka Biševo. Od italijanske obale je oddaljen okrog 60 milj.
Počitnice v Rukavcu na otoku VIS so idealne za goste ki želijo uživati v prekrasnih plažah in kristalno čistem morju, čudovitem naravnem okolju in avtentičnem mediteranskem vzdušju.
Rukavac je mirno in slikovito, nekoč ribiško, a sedaj pravo turistično naselje, oddaljeno od mesta Vis 10 km a od Komiže 16 km. Nahaja se na jugovzhodni strani otoka Vis in obenem je največje naselje ter najbolj varno pristanišče na južni strani otoka. V neposredni okolici se nahajajo številne plaže med katerimi je znana, čudovita 'Srebrena' - naravna, prodnata plaža, ki popolno upravičeno slovi kot ena najlepših plaž Dalmacije.
PONUDBA VSEBUJE:Nočitev v apartmaju za 2 osebi, kupon se lahko unovči v spodaj določenih terminih 08.08. – 11.08.2014 ; 27.08. – 30.08.2014 ; 13.09. – 30.09.2014 Obvezno doplačilo turistične takse (cca1€/dan/oseba).doplačilo  za otroke 6,7€/DAN ob prihodu, dodatno ležišče, domači ljubljenčki 10 €/danZdruževanje je možno. Kuponi se lahko seštevajo: več kuponov - več dni bivanja..


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.