Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Piramida - Ski & fun paket na Pohorju, Maribor, Slovenija - 338 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Bogat zajtrk 

Hotel Piramida - Ski & fun paket na Pohorju, Maribor, Slovenija - 338 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Bogat zajtrk 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Smučanje na Pohorju! RaziščiteMaribor in obiščite poslovni hotel Piramida ter spoznajte dom dobrega počutjain užitka!

Lokacija:
Poslovni hotel HotelPiramida s štirimi zvezdicami se nahaja v samem središču mesta Maribor.

Namestitev:
Sobe odlikujejokakovostni materiali, zanimiva notranja oprema iz naravnih materialov inmoderne tehnološke rešitve za vsakega gosta. Sobe so zasnovane tako, da vsakemuuporabniku nudijo zadovoljstvo, pa naj gre za poslovnega gosta ali zasebnopotovanje. Spoznajte višjo kakovost bivanja v prenovljenih sobah hotelaPiramida.

Vsebine:
Hotel, ki predstavljasrčiko tega starega mesta, svojim gostom nudi udobno nastanitev, ki jo lahkododatno popestrijo z obiskom Wellness centra, poslovnega kluba ali pa seokrepčajo v hotelski restavraciji. V bližini hotela se nahaja MTC Fontana -wellness center z bazeni, savnami in fitnes studiem. Možnost izposoje kolesa nahotelski recepciji.

Restavracija Piramida:
Uživajte v sodobnopripravljenih jedeh, obogatenih z bogatim kulinaričnim izročilom. Z izbranimijedmi in pijačami se lahko okrepčate v hotelski restavraciji, ki je še posebejprimerna za organizacijo pogostitev in poslovnih kosil.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.