Trenutno na vas čaka 5770 ponudb

Hotel Panorama, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja v treh hodih - izbirate lahko med mesnim in ribjim menijem)

Hotel Panorama, Šibenik,...

Hotel Panorama, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja v treh hodih - izbirate lahko med mesnim in ribjim menijem)

Rezerviraj za 32,00 €

160,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

160,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✓ Čudovit pogled na Šibenski most, pristanišče in mesto Šibenik ✓ Enostavna prometna povezava ✓ Bazen s pogledom na Šibenski kanal ✓ Odlične mediteranske jedi, pripravljene z lokalnimi sestavinami ✓ Udobne in sodobne sobe ✓ Vse to vas pričakuje v hotelu Panorama!

Hotel Panorama je eleganten hotel s štirimi zvezdicami, ki se nahaja ob Šibenskem mostu in ponuja edinstven pogled na mesto Šibenik.Hotel Panorama se nahaja ob avtocesti med Vodicami in Šibenikom, blizu Šibenskega mostu. Uživajte v izvrstnem pogledu na mesto Šibenik in reko Krko - pristanišče Šibenik in otoke arhipelaga.

Hotel je popolnoma prenovljen, njegova lokacija pa zagotavlja enostavno prometno povezavo.Ob hotelu se nahaja eleganten bazen z ležalniki in čudovitim pogledom na Šibenik ter ustje reke Krke.

Hotel svojim gostom ponuja 36 hotelskih sob: 16 standardnih in 20 superior sob. Vse sobe so opremljene s TV in SAT TV, Wi-Fi internetom, telefonom in kopalnico s tušem. Aperitiv bar s sobno strežbo je na voljo 24 ur na dan.

V prijetnem in sproščujočem vzdušju restavracije in bara La Vista na mediteranski način pripravljajo visokokakovostne ribje in mesne dobrote z lokalnimi izdelki in oljčnim oljem, restavracija pa ponuja tudi široko izbiro izbranih vin in drugih pijač.

Zunanji bazen z morsko vodo in pogledom na mesto Šibenik je opremljen s hidromasažo in slapom. Ob bazenu so ležalniki in senčniki na voljo vsem gostom hotela Panorama.

Lokacija

Šibenski most 11
22000
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...

50 kosov zaščitnih mask + darilo!
-52%
OMEJENA KOLIČINA
Anticelulitni aparat za vakumsko...
-50%
OMEJENA KOLIČINA

Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Panorama, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja v treh hodih - izbirate lahko med mesnim in ribjim menijem)«