Trenutno na vas čaka 5817 ponudb

Family Hotel Lišanj - Spomladanski družinski oddih, Novi Vinodolski, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba SPA cone ter...

Family Hotel Lišanj -...

Family Hotel Lišanj - Spomladanski družinski oddih, Novi Vinodolski, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba SPA cone ter...

Rezerviraj za 30,00 €

235,00 €
Cena
15%
Popust
36,00 €
Prihranek
199,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Family Hotel Lišanj se nahaja tik ob plaži in sprehajalni poti ob morju ter je hkrati od centra mesta oddaljen le nekaj minut hoje. Vseh 168 hotelskih sob ima tuš/stranišče, satelitsko televizijo, telefon, večina tudi balkon na morski ali park strani in možnost namestitve tretjega ležišča.

Hotel gostom ponuja klimatizirano restavracijo z otroškim delom, aperitiv bar in možnost uporabe kongresne dvorane, ki se razprostira na 380 m2. Sprostite in zabavate se lahko v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, zunanjem bazenu z morsko vodo, v savni, z masažami, z razvajanjem v kozmetičnem salonu … Da pa si boste počitnice resnično zapomnili boste v hotelu našli tudi trgovinico, kjer lahko kupite spominek na brezskrbne noči ob morju.

Okusite umirjeno vzdušje v spa centru na plaži. Privoščite si finsko savno, mrzel bazen, tuše, ... Pridite in se sprostite ob bazenih. En notranji in trije zunanji bazeni so ravno prav za vsakega člana družine. Izkoristite tri zunanje bazene, otroške bazene (bio-design), baby bazene, dva notranja bazena.

Uživajte v zajtrku in večerji na hotelski zunanji terasi.

V okolici hotela lahko uživate ob 4 mehkih (travnatih) in 2 trdih teniških igriščih, se pozabavate ob igri mini golfa, namiznega tenisa, kegljanja … Možnosti za preživljanje prostega časa je resnično obilo!

Plaža ob hotelu je peščena s kamnitimi ploščadmi za sončenje. Za brezskrbne užitke na soncu in za družabno športno zabavo si lahko izposodite senčnike, ležalnike in športne rekvizite. 

Lokacija

Lišanjska 1
51250
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Family Hotel Lišanj - Spomladanski družinski oddih, Novi Vinodolski, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba SPA cone ter...«