Trenutno na vas čaka 5809 ponudb

Učinkovito nad neželene dlačice! - 51 % na depilacijo pazduh z voskom v Lepotnem salonu Mateja! Poskrbite za brezhibno urejenost!

Učinkovito nad neželene...

Učinkovito nad neželene dlačice! - 51 % na depilacijo pazduh z voskom v Lepotnem salonu Mateja! Poskrbite za brezhibno urejenost!

8,00 €
Cena
51%
Popust
4,10 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

3,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


DEPILACIJA
Depilacija je odstranjevanje dlak. Pri voskanju je postopek naslednji: Vosek nanesemo na telo, po nanosu voska položimo čez trak, s hitrim potegom traku nato odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge 0,5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Razmik med enim in drugim obiskom je cca. 4 tedne. Krajši razmik sicer ni nič napačen, vendar rezultat ni tako dober. Temu je tako, ker dlake rastejo v 3 fazah in zato imamo lahko naenkrat 3 različne dolžine dlak. Redna uporaba depilacije prinaša lepe rezultate. Dlake so mehkejše, redkejše in tanjše, koža pa je mehka.

Lokacija

Trška cesta
3254 Podčetrtek
Slovenija

Partnerska ponudba - 1nadan.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Učinkovito nad neželene dlačice! - 51 % na depilacijo pazduh z voskom v Lepotnem salonu Mateja! Poskrbite za brezhibno urejenost!«