Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

36% popust na EKOLOŠKO GNOJILO EXTRAGREEN s poštnino

36% popust na EKOLOŠKO GNOJILO EXTRAGREEN s poštnino

36%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Naravno mineralno hranilo Extragreen je edinstven slovenski izdelek in plod patentirane tehnologije na področju proizvodnje gnojil. Omogoča bolj zdravo, hitrejšo in kvalitetnejšo rast rastlin ter njihovih plodov. Idealen je za domačo in butično pridelavo, kot tudi za bolj obsežno gojenje različnih kultur.
 
PONUDBA VKLJUČUJE:
1x ekološko gnojilo Extragreen - 250g,poštnino.Gnojilo je primerno za uporabo v ekološki pridelavi. 
Extragreen je izdelek aktiviranega kalcita, dolomita in zeolitov slovenskega izvora, ki je razdrobljen do velikosti mikro delcev. Delci Extragreen-a prenašajo v rastline večje količine kalcija in ogljikovega dioksida, ki ga rastlina potrebuje za rast in razvoj. Namenjeno je za gnojenje vseh kultur, posebej zelenjavi (paradižniku, papriki, solati, kumaram, bučkam, čebuli, zelju, krompirju…), sadju (jabolkom, hruškam, olivam, jagodam, breskvam…), vinski trti, hmelju, v poljedelstvu (pšenici, koruzi, oljni repici…), okrasnim rastlinam ter travi.
 
Extragreen preide v rastlino skozi listne pore s čimer pospešuje fotosintezo, krajša vegetacijsko dobo, povečuje suho snov v plodu, poveča kvaliteto in količino pridelkov. Hranilo poveča pridelek in zmanjša potrebo po vodi. Odlični rezultati so doseženi zlasti v sušnih obdobjih. Plodovi so bolj obstojni, kar omogoča tudi daljše skladiščenje. Prav tako je zmanjšana potreba po zaščitnih sredstvih. Extragreen ne obremenjuje okolja in je nestrupen ter je dovoljeno sredstvo v ekološkem kmetijstvu.
 
Tokratna ponudba zajema 250g gnojila, ki zadostuje za enkratno tretiranje kmetijske površine v obsegu 1/4 ha (za idealne rezultate se priporočajo 3-4 tretmaji letno).
 
Izkoristite 36% popust na naravno mineralno foliarno gnojilo EXTRAGREEN - hranilo za vse rastline. Plačajte 7€ za vrhunski rastlinski nutrient v vrednosti 10,90€.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA