Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

- 50 % za 10-delni paket ročnih anticelulitnih masaž

- 50 % za 10-delni paket ročnih anticelulitnih masaž

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Se tudi vi želite znebiti nadležnega celulita? Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo celulita - odvajanje toksinov iz telesa, ki je sicer podobna klasični švedski masaži, vendar se razlikuje po posebnih tehnikah, intenzivnosti izvajanja in masiranem področju. Osredotočena je na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer nastaja celulit; masirajo se zadnjica in noge, ne pa celotno telo, kot je to pri klasični švedski masaži.
Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja ter ohranjanja zdravja, saj sprošča telo in duha. Presežno vrednost ji dodaja neposreden človeški dotik, ki pomaga vzpostavljati notranje ravnovesje vseh sistemov. Masaža stimulira samozdravilne sposobnosti telesa s tem, da izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Pri masaži uporabljamo proticelulitno olje, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi, z anticelulitnim delovanjem.
Zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja, se upočasni limfni sistem ter nastaja celulitna koža. Masažo uporabljamo: pri celulitisu (pomarančni koži), neelastični-ohlapni koži, strijah in limfnih blokadah.   Vabljeni v Center za zdravje, izobraževanje in vrhunsko nego telesa Daria, kjer se boste prepustili usposobljenim rokam in se poslovili od celulita!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.