50 % popust na personaliziran stenski FOTOKOLEDAR 2014 s fotografijami po vaši izbiri

popust
-50%
Ponudba je že
POTEKLA


Leto je naokoli in da boste v letu 2014 čas pravilno razporejali, se poleg dela lahko tudi zabavali in uživali v vseh radostih štirih letnih časov, imamo samo za vas personaliziran stenski fotokoledar!

#GALERIJA#

To je lahko odlično darilo samemu sebi ali pa bližnjim prijateljem, družini ali boljši polovici. Fotokoledar s slikami, ki jih boste vi izbrali! Kaj ni to fantastično? Sedaj boste imeli celo leto obešen koledar, ki ga boste z veseljem gledali! Koledar z vašimi fotografiji, fotografijami ljudi, ki jih imate radi in potovanj, kjer ste bili. Fotokoledar je tudi odlična ideja za darilo za bližajoče se novoletne praznike. Izberite fotografije, katerih se bodo vaši najdražji zelo razveselili. :) Stenski fotokoledar ima mere 30 x 46 cm.

Naš nasvet: Naročite personaliziran koledar in izberite fotografije, na katerih bodo razvidne vaše želje za leto 2014 (ali želje vaših bližnjih). Izberite slike dežel, ki bi jih radi prepotovali, dogodivščine, ki bi jih radi doživeli in ljudi, ki bi jih radi imeli v življenju!

Naj bo leto 2014 čarobno!


Ta ponudba je žal že potekla, ampak morda boste pa vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb:

NE ZAMUDITE!
Špruha 31, Trzin / Osrednja Slovenija
Špruha 31, Trzin / Osrednja Slovenija
22,70
22,70€
Več

CuddleUppets NINICA ZA STISKANJE

OMEJENA KOLIČINA
PRIPOROČAMO!
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 3 DNI
Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA

Lokacija

Slovenija
Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust