Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Resort Fenomen Plitvice - Pravljični oddih v privatnih lesenih hišicah, Plitvička Jezera, Hrvaška - 183,50 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v privat hišici Pinus, Fagus, Burget ali Vir (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi,...

Resort Fenomen Plitvice - Pravljični oddih v privatnih lesenih hišicah, Plitvička Jezera, Hrvaška - 183,50 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v privat hišici Pinus, Fagus, Burget ali Vir (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi,...

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lesena hišica samo za vas, kaj ni to pravljično? Turistično naselje Fenomen Plitvice vas bo očaralo s svojim dotikom narave in luksuza, ki se združita v idiličnim namestitvenih enotah sredi neokrnjene narave v Nacionalnem parku Plitvice. Spoj elegance, lesa in narave vas bo navdušil do te mere, da se boste v Fenomen Plitvice zagotovo še kdaj vrnili. 

Vsaka lesena hiška ima svojo zgodbo, vsem je skupno, da so navdih idilične narave, ki jih obdaja in je bila vsakemu najmanjšemu detajlu posvečena posebna pozornost. Navdih narave je viden tudi v imenih, hiška Pinus je dobila ime po boru, Fagus pa po bukvi. Pomembno je da se tudi sam gradbeni material, predvsem les in kamen, lepo zliva z okolico. Zunanji videz hišk je rustikalen, tradicionalen in starinski, medtem ko je notranjost moderna, svetla in prijetna. Ljubitelji narave bodo uživali v prelepem okolju hiške, krošnjah dreves, ki zagotavljajo naravno senco v vročih poletnih dneh. Če je vrnitev k naravi tisto kar iščete, so te hiške kot ustvarjene za vas. 

V sklopu naselja lahko v restavraciji razvajate svoje brbončice z okusno lokalno hrano, ki temelji na naravnih izdelkih in tradiciji, v spoju z modernimi kulinaričnimi trendi. Naselje nudi tudi wellness razvajanje, in sicer lahko uživate v savni in whirlpoolu, kjer boste sprostili vsako mišico svojega telesa. Da pa bo oddih popoln, lahko izkoristite številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa – nordijska hoja, trekking, kolesarjenje, sprehajanje, nogomet, odbojka, namizni tenis, na voljo pa je tudi prostor za jogo in pilates, relax cona z ležalniki in pa otroško igrišče za najmlajše.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.