Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Križarjenje po najlepših delih Jadrana - Biseri Jadrana, Split, Dalmacija, Hrvaška - 589 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Split - Bol - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Makarska - Brač - Split, 7x nočitev v dvoposteljni...

Križarjenje po najlepših delih Jadrana - Biseri Jadrana, Split, Dalmacija, Hrvaška - 589 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Split - Bol - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Makarska - Brač - Split, 7x nočitev v dvoposteljni...

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrite najbolj skrite skrivnosti Jadrana,njegove luke, zalive, presenetljive plaže. Preživite dopust na leseni barki inkrižarite po Jadranu spoznavajoč hrvaške top destinacije. Vaše križarjenje poJadranu in otokih bo zahvaljujoč njihovi naravni lepoti nepozabno. Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo.

Program križarjenja:  

1. dan: SPLIT (okolica) - BOL

Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. bližnji okolici. Sledi vkrcanje na ladjoter plovba proti Braču. Prvi skok v morje pred znamenito plažo ˝Zlatni rat˝.Večerja in nočitev v Bolu. 

2. dan: BOL - HVAR

Po zajtrku začetek plovbe proti Hvaru. Osvežitev v morju si bosteprivoščili v enem izmed najlepših zalivov na ˝Paklenih otokih˝. Po kosilu sledinadaljevanje plovbe proti živahnemu mestu Hvar, ki je vredno ogleda. Nočitev vHvaru. 

3. dan: HVAR - KORČULA

Po zajtrku začetek plovbe. Prvi postanek za kopanje bo v prelepem zalivu naotoku Sćedro. Sledi nadaljevanje plovbe proti mestu Korčula. Rojstno mestoMarka Pola si boste tudi ogledali. Nočitev v Korčuli. 

4. dan: KORČULA - DUBROVNIK

Dan boste začeli s plovbo mimo Mljeta in skozi Elafite, kjer bo na voljodovolj časa za kopanje. Sledi nadaljevanje plovbe proti Dubrovniku z ogledommesta. Nočitev v Dubrovniku. 

5. dan: DUBROVNIK - MLJET

Po zajtrku še nekaj prostega časa za ogled tržnice v bližini. Sledi plovbamimo Elafitov proti Mljetu. Tudi danes bo kopanje v prelepem zalivu. Mljet jeedinstven, to je najbolj zelen otok v Jadranskem morju in tretjina otoka je vnarodnem parku. Na Mljetu sta dve "jezeri", v katerih je vodatoplejša kot v morju. Nočitev na Mljetu. 

6. dan: MLJET  - MAKARSKA

Dan boste začeli s plovbo mimo Korčule, Pelješca in Hvara proti Makarski. Vmorju se boste lahko osvežili v enem izmed zalivov pred Makarsko. Sledilo bokosilo in popoldanski prihod v Makarsko. Tam vas čaka prost večer, ki ga lahko izkoristiteza raziskovanje številnih restavracij, lokalov in trgovin v središču Makarskeriviere. Nočitev v Makarski. 

7. dan: MAKARSKA - PUČIŠĆA - POSTIRA

Dopoldanska plovba čez braški kanal, do mesta Postira. Nekaj prostega časaza ogled mesta in skok v morje. Sledi kosilo in plovba prosti ribiškemu mestuPostira, kjer bo na voljo dovolj časa tudi za kopanje. Nočitev v Postiri. 

8. dan: POSTIRA - SPLIT (okolica)

Po zajtrku plovba do mesta izkrcanja. Slovo od posadke in odhod proti domu. 

Organizator si pridržuje pravico dospremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer. Najmanjše število za izvedbo potovanja je 22 oseb. 

Prevoz: lasten

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.