Hotel Blanca Resort & Spa - Vrhunski wellness oddih, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 175 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Blanca Resort & Spa -...

Hotel Blanca Resort & Spa - Vrhunski wellness oddih, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 175 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 26,00 €

268,00 €
Cena
35%
Popust
93,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

175,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddahnite si v prečudoviti naravi! 3 dni uživanja v Vlašiću, v dokazano najboljšem zdraviliškem centru v regiji: Blanca Spa & Wellness raju z vključenim zajtrkom in uporabo wellnessa!


Hotel Blanca Resort & Spa se nahaja v osrednji Bosni in je od kraja Travnik oddaljen 26 km. Sam hotel se nahaja na atraktivni lokaciji športnega centra Babanovac, ob vznožju nekdanje olimpijske skakalnice. Hotel je odprt skozi vse leto. Resnični ljubitelji narave ga bodo obiskali tudi sredi poletja, da bi lahko uživali v zmernem podnebju in miru prečudovite vlašićke narave.


Za sprostitev duha in telesa bo poskrbelo vrhunsko Wellness & Spa območje Mont Lhotse. Ta oaza miru, poimenovana po četrtem najvišjem vrhu Himalaje, uresničuje osnovno idejo hotela Blanca – na enem mestu nuditi vse, kar je potrebno za vrhunski dopust. Posebej bi želeli poudariti, da so wellness paketi že vključeni v ceno namestitve.


Gastronomska ponudba hotela temelji na tradicionalnih bosansko-hercegovskih specialitetah, v katerih boste uživali v restavraciji Mont Blanc. Restavracija Mont Blanc, poimenovana po najvišjem evropskem vrhu, vam nudi vrhunsko gastro-enološko izkušnjo.


Neokrnjena gorska narava in kakovostne storitve so zadosten razlog, da preživite popoln dopust v edinem hotelu s petimi zvezdicami v tem delu BiH.


Vlašić zavzema pomembno mesto v turistični industriji regijezaradi svojih gozdov, travnikov in številnih izvirov. Njen najvišji vrh je Paljeniks 1943 metrov nadmorske višine. Nahaja se nahaja v osrčju Bosne in Hercegovine.Na Babanovcu (1260m), ki je povezan s Travnikom, je znan zimsko športni center,ki ima 5 vlečnic, poti za hojo s smučmi s skupno dolžino 15 km. V spa oddih lahko tako vključite tudi smučanje!

Lokacija

Babanovac
72270
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Blanca Resort & Spa - Vrhunski wellness oddih, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 175 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi«