SUPER CENA za nepozaben 3-dnevni oddih za 2 osebi v zgodovinskem Trogirju: 2x nočitev z zajtrkom v edinstvenem XII Century Heritage Hotelu 4* + wi-fi!

SUPER CENA za nepozaben...

SUPER CENA za nepozaben 3-dnevni oddih za 2 osebi v zgodovinskem Trogirju: 2x nočitev z zajtrkom v edinstvenem XII Century Heritage Hotelu 4* + wi-fi!

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

26,40 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v XII CENTURY HERITAGE HOTEL
V XII Century Hotelu boste uživali v edinstvenem vzdušju, bogati zgodovini in lokalni tradiciji.

Zgodovinska zgradba iz 12. stoletja, v kateri se skriva ta izjemni hotel, stoji na izjemni lokaciji, tik ob promenadi ob morju, v srcu srednjeveškega Trogirja. Vsaka od 15 sob ohranja pridih bogate zgodovine Trogirja, skrbno izbrana oprema pa ponuja sodobno udobje in privlačne detajle. Hotel se ponaša s prefinjenim interjerjem, zato je idealen za pare, prijatelje, družine in poslovne goste. Vsaka soba ima lasten dizajn in dekoracijo. Domiselno opremljene spalnice so stilsko, prefinjeno in sodobno zavetje za sprostitev po obisku znamenitosti Trogirja, nakupovanju ali dnevu na plaži.

Lokacija

Mornarska ulica
21220 Trogir
Hrvaška

Partnerska ponudba - 1nadan.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »SUPER CENA za nepozaben 3-dnevni oddih za 2 osebi v zgodovinskem Trogirju: 2x nočitev z zajtrkom v edinstvenem XII Century Heritage Hotelu 4* + wi-fi!«