Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel & Spa Merona - Popolno razvajanje v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 45 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 60-minutni vstop v Spa z uporabo turške ali finske savne

Hotel & Spa Merona - Popolno razvajanje v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 45 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 60-minutni vstop v Spa z uporabo turške ali finske savne

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete idealenwellness oddih v velikem zanimivem mestu? Hotel & Spa Merona boprava izbira za vas! Nahaja se ob glavni prometnici Sarajeva in je pet minutoddaljen od mednarodnega letališča in deset minut od centra mesta.

V idealni združitvi toplote dreves, trdnosti kamnov in močivode, boste našli izgubljeno energijo in sprostili duha in telo v prijetnemambientu hotela Merona. Odraža se v tradicionalnem stilu prepleten z notomodernizma in je kot takšen poseben in drugačen. V raznoliki ponudbi oaze miru,bodo tudi tiste najvišje zahteve izpolnjene.

Hotel Merona ima 11 sodobno urejenih in prostornih enot, 10sob in en apartma. Šest sob ima poleg zakonske postelje, še eno dodatnoležišče. Sobe so moderno dizajnirane in bogato opremljene. Vse sobe  imajo dostop do brezplačne Wi-fi povezave inso opremljene s klimo, mini barom, TV, sušilcem za lase in lastno kopalnico.

Spa center Merona
je mesto harmonije duha in telesa, kjer boste doživeli popolno relaksacijo obprijetni atmosferi in vrhunskih storitvah. Obiščete lahko turško ali finskosavno, brezplačno pa vam je na voljo tudi fitness. V restavraciji hotelaponujajo gurmanske specialitete domače in internacionalne kuhinje ter vrhunskavina. Vsako jutro pa je na voljo samopostrežni zajtrk.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.