Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Cvita - Wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 172 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior za 2 osebi, Neomejena uporaba wellnessa (notranji bazen, finska in turška savna)

Hotel Cvita - Wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 172 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior za 2 osebi, Neomejena uporaba wellnessa (notranji bazen, finska in turška savna)

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Split in uživajte v domačem vzdušju Hotela Cvita! Hotel Cvita je na novo zgrajen družinski hotel s 4 zvezdicami. Nahaja se ob južnih vznožjih znanega hriba Marjan, obkroža ga gost borov gozd in prekrasen pogled na odprto morje.

Mirna okolica in luksuzne sobe v kombinaciji s storitvami bodo prispevale k popolnemu oddihu, ne glede na to ali iščete sproščanje, raziskovanje mesta ali aktiven oddih.

Razkošno opremljene sobe ponujajo brezčasni dizajn notranjosti z najsodobnejšimi vsebinami in opremo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi sob (z ali brez balkona) ter pogledom na morje ali gozd, odvisno od vaših želja.

Odkrijte eleganco in ekskluzivo v 60 sobah in 2 apartmajih. Luksuzne postelje, naravni materiali, sodobna tehnologija, Wi-Fi in prostorne kopalnice so najboljše jamstvo za popolno sproščanje in ugodno bivanje.

Strokovno osebje v restavraciji za vas pripravlja okusne tradicionalne in mednarodne jedi. Dalmatinsko kuhinjo krasita svežina in preprostost. Zaradi svojih enostavnih in domačih sestavin je zelo priljubljena. Sprostite se in uživajte v toplem jadranskem soncu, ki ga obkroža gozd. Spočijte se na ležalnikih s senčniki brez dodatnega doplačila. Zunanji bazen ni ogrevan.

Po napornem dnevu se lahko sprostite v lepem in prijetnem wellnessu. Ne glede na to ali ste izbrali savno ali masažo, se boste gotovo sprostili in napolnili baterije za vse svoje dnevne aktivnosti. Če želite energijo porabiti v fitnessu, imate na razpolago tekalne steze, uteži in ostale dodatke za telovadbo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CI91AW PROLUXE 4V1 PRILAG REMINGTON
-6%
OMEJENA KOLIČINA