Design & Wine Vila Special Bled - Romantično in kulinarično razvajanje na Bledu, Bled, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju za 2 osebi, No.1 večerja na Bledu: 3-hodni menu v #1...

Design & Wine Vila Special...

Design & Wine Vila Special Bled - Romantično in kulinarično razvajanje na Bledu, Bled, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju za 2 osebi, No.1 večerja na Bledu: 3-hodni menu v #1...

Rezerviraj za 48,00 €

238,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

238,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novona Megabonu! Doživite čarobnost Bleda v sodobni Design & Wine Vili SpecialBled! Sprostite se v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju s kozarcembutičnega vina, finsko savno in še več!


Design & Wine Vila Special Bled je moderna Vila, ki se nahaja 750 metrov odBlejskega jezera ter ponuja centralno lokacijo z brezplačnim brezžičniminternetom in klimatsko napravo.


Deluxe dvoposteljna soba vključuje kavo in čaj, klimatsko napravo, sušilnik za lase, hotelsko kozmetiko L’Occitane, kopalni plašč in copate, TV zravnim zaslonom in kopalnico. Studio apartma vključuje televizijo z ravnim zaslonom in balkon, kuhinjo zopremo (hladilnik, mikrovalovna...), kopalnico s tuš kabino in sušilcem zalase in tudi hotelsko kozmetiko L’Occitane. Tu lahko uživate v pogledu na lepe gore in naravo. 


Sadje, čaj in detox voda so na voljo vsem gostom, ki se želijo sproščati v savni. V ponudbo je vključena popoldanska malica s prigrizki in detox osvežujočo vodo.


Design & Wine Vila Special Bled ima vinsko klet, kjer se gosti lahkosprostijo in uživajo v degustaciji vina.


Bled je obvezna postaja vseh turistov, ki želijo obiskati največje slovenskeznamenitosti. To slikovito in priljubljeno mesto je znano po svojem jezeru, graduin seveda blejskih kremšnitah. Center je le nekaj kilometrov stran. Trgovinein avtobusna postaja so oddaljene 200 metrov od apartmajev. Bari inrestavracije so oddaljeni le 300 metrov od vile.

Lokacija

Levstikova 10 A
4260
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Design & Wine Vila Special Bled - Romantično in kulinarično razvajanje na Bledu, Bled, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe dvoposteljni sobi ali Studio apartmaju za 2 osebi, No.1 večerja na Bledu: 3-hodni menu v #1...«